Hindent Fogászat

Dr. Hinora Csaba mesél a Hindent fogászati praxis mindennapjairól, illetve tapasztalatairól a Cloudent Fogászati Szoftverrel kapcsolatban. 

vagy

Dr. Hinora Csaba nyújt betekintést a Hindent fogászat mindennapjaiba, illetve a Cloudent Fogászati Szoftver használatával kapcsolatos tapasztalataiba. 

Ügyfélprofil

  • Rendelő neve: Hindent Fogászat
  • Tulajdonosa: Dr. Hinora Csaba
  • Típusa: Magánrendelés 
  • Előző kartonozási rendszer: Papíralapú

A Liget-Dent Bt. egy 13 éve működő kertvárosi, családias hangulatú, magas színvonalú magánrendelő, házon belüli fogtechnikai laborral kiegészítve. Pácienseit 8 dolgozójával Rákosligeten várja. 

"Amikor a COVID-19 kényszerített minket a bezárásra, rájöttünk, hogy javítanunk kell a betegekkel való kommunikációnkat, és a Carestream R4-nek nem sok lehetősége van ebben segítséget nyújtani. A távmunka lehetőségei is nagyon korlátozottak voltak. Amikor elkezdtük nézd meg az alternatív menedzsment szoftverrendszereket, hazaért, hogy rengeteg pénzt fizettünk elég rossz szolgáltatásért. "

Dr. Hinora Csaba

Avatar 96
  •  Milyennek találja ügyfélszolgálatunk és értékesítési csapatunk reakcióidejét? Mennyi időbe telik egy esetleges kérdés megválaszolása és megoldása?

Tetszik, hogy a telefont munkaidőben mindig felveszik, készségesek a munkatársak. Ha azonnal nem tudnak segíteni, később mindenképp visszajeleznek, ha sikerült megoldani.

  •  Mi volt az első benyomása a Cloudent-ről? Mi fogta meg benne?

Első benyomásom az volt, hogy letisztult a dizájn, nincs túlbonyolítva, de a szükséges funkciók mind benne vannak a szoftverben.

  •  Véleménye szerint minek köszönhető, hogy a Cloudent Magyarország egyik piacvezető fogászati szoftverévé nőtte ki magát?

Dinamikusan fejlődik a szoftver, a felhasználói igények jelentős része pedig bekerül (pl. kedvenc receptek). A konstrukcióból adódóan nem igényel óriási kezdeti beruházást.

  • Honnan értesül az új funkciók megjelenéséről?

Hírlevelekből, videókból értesülök.

  • Mit tanácsolna azoknak, akik félnek az online adminisztrációtól? Milyen mértékű informatikai tudásra van szükség a Cloudent használatához? 

Ma az orvosok nem tudják elkerülni a szoftveres nyilvántartást. Csupán átlagos szintű számítógépes ismeret szükséges használatához.

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden szegletét.

teltabcomp.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.