top of page

Minden egy fogászati szoftverben 

Magyarország piacvezető felhőalapú fogászati szoftvere.

Nézd meg a szoftvert működés közben!

Akik már minket választottak

divinyi.png
cloudent_fogaszati_szoftver_ugyfel1.png
GMClogoHUN%20(1)_edited.png
ggdent-logo.png
Dentissimi_fekvo_logo_cbw-1-1_edited.png
logo.png
luna dent.png
Képernyőfotó 2021-08-04 - 11.12.36.png
Átlátható pácienskarton

Minden fontos dolgot egy helyen biztosítunk ahhoz, hogy a maximumot hozhasd ki rendelődből és csapatod munkájából.  Komplex, személyre szabható pácienskartonunkban minden eszköz rendelkezésedre áll, ami a gördülékeny páciensmenedzsmenthez szükséges, anélkül, hogy bármikor is menet közben ki kéne lépned a kartonból.

Több mint 3000

aktív felhasználó

Okosnaptár

Heti 5 megtakarított munkaóra

Kezeld egy felületen bármely elektronikai eszközödről a legfontosabb naptárbejegyzéseket különböző nézetekkel, színekkel, szűrésekkel. Az extra funkcionalitások pedig többek között lehetővé teszik azt is, hogy egyúttal innen nyisd meg pácienseid kartonját, szerkeszd a személyes adatait, vagy számlát készíts nekik.

naptár.webp
automatizáció.webp
Automatizált funkciók

Pácienseidnek egytől egyig szükségük van az odafigyelésre, rendelődnek pedig arra, hogy elégedettek legyenek, ezáltal pedig visszajárjanak hozzád. A Cloudent marketingautomatizációs funkcióinak segítségével egyetlen előzetes kattintással emlékeztetheted a pácienseket időpontjukról, küldhetsz időpont-visszaigazolást, vagy jelezheted, hogy esedékes lenne egy kezelésük.

50%-kal több 
visszajáró páciens

Villámgyors számlázás

Állíts ki egy kattintással fogászati kezelésekről szóló számlát a Cloudent Fogászati Szoftver számlázó rendszerével. Válassz fizetési módot, adj hozzá könnyedén kedvezményt, majd továbbítsd az adatokat a lehető legegyszerűbb módon a NAV felé. Mindemellett gondoltunk a több céges rendelőkre is, akiknek Több cég modulunk biztosít átjárást és egyszerű adatszolgáltatást számlázási fiókjukban.

Számlakiállítás 3 mozdulattal

Képernyőfotó 2021-08-04 - 11.28.48.png
Képernyőfotó 2021-08-04 - 11.42.35.png
Praktikus vizsgálati lapok

Kijelenthetjük, hogy a fogászati rendelések egyik legfontosabb dokumentuma a vizsgálati lap. Legyen szó beutalóról, igazolásról, mind azonnal elkészíthető a Cloudent pácienskartonjaiban. Sőt, az adminisztrációval töltött időt tovább csökkentheted vizsgálati lap sablonok létrehozásával is, melyek minden fontos információval ellátva azonnal kéznél vannak, amikor szükséged van rájuk.

100% profizmus

Receptsablonok

A fogászatok egyik legfontosabb dokumentuma a vizsgálati lap. Legyen szó beutalóról, igazolásról, mind azonnal elkészíthető a Cloudent pácienskartonjaiban. Sőt, az adminisztrációval töltött időt tovább csökkentheted vizsgálati lap sablonok létrehozásával is, melyek minden fontos információval ellátva azonnal kéznél vannak, amikor szükséged van rájuk.

Recept 10 másodperc alatt

Képernyőfotó 2021-08-04 - 14.26.14.png

Dr. Vámos Dávid 

Ajánlom a Cloudent szoftvert. Egyszerű, könnyen megtanulható. Percek alatt személyre szabható, módosítható igény szerint. A cég munkatársai segítőkészek és nyitottak új fejlesztések kivitelezésében. Ára nagyon versenyképes a konkurencia termékeivel szemben.

Vámos testimonial photo Cloudent.jpg
_MG_1891.JPG

Dr. Rosta Péter

 Logikusan és egyértelműen van kialakítva kezelőfelület. Már első használatakor is szinte adódik magától minden. Csak kattintani kell a kívánt dologra és a következő lépések egyértelműen és világosan következnek. 

Dr. Görög Gábor 

Azért használom a szoftvert, mert a csapat maximálisan alkalmazkodó, segítőkész és rugalmas volt velünk első pillanattól kezdve. A lehető legkorrektebb ajánlatot adták. A program abszolút felhasználóbarát. A fogorvosi praxis egyik legjobb támpontja az a platform.

Go%CC%88ro%CC%88g_Ga%CC%81bor_edited.jpg

Dr. Régeni Béla 

 Mi egy kisvállalkozás vagyunk egy egyszékes magánrendelővel és NEAK telephellyel. A Cloudent átlátható, könnyen értelmezhető és kezelhető  mind magánpraxisban, mind közfinanszírozásban. A kartonokról való átállás és a dokumentumok feltöltése egyszerű. Szívből ajánlom a szoftvert!

Dr%20Re%CC%81geni%20Be%CC%81la_edited.jp

Dr. Tóth László 
 

Úgy gondolom, hogy a Cloudent mára egy nagyon gyorsan és egyszerűen kezelhető, folyamatos fejlesztés alatt álló szoftver. Mindenkinek szívből ajánlom.

Cloudent fogászati szoftver ügyfél

Dr. Jova Zoltán

A program könnyen kezelhető és rengeteg funkcióval rendelkezik, amit folyamatosan fejlesztenek! Bármilyen észrevételem volt vagy van, arra szinte azonnal reagálnak a fejlesztők és az ár is egy vonzó tényező a sok közül. Bátran merem ajánlani mindenkinek! 

Jova%20Zolta%CC%81n%20testimonial%20phot
Group 7 2_HU-min.png

Nincs telepítési költség. Nincs hűségidő.

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page