top of page

Professzionális fogászati szoftver NEAK és magán ellátásra tervezve

A Cloudent Fogászati Szoftver rendelők ezrei hatékonyabb működését segíti elő, több időt biztosítva a fogorvosoknak és kollégáiknak az igazán fontos kérdésekre annak érdekében, hogy a páciensek minél jobb és gyorsabb ellátásban részesülhessenek.

13053.jpg

Magánrendelők

A Cloudent magánrendelések részére kínált alternatívája biztosítja a digitális kartonozás dinamikusan növekvő eszköztárát, miközben gondoskodik a hatékony praxismenedzsmentről, illetve kézben tartja a rendelő legfontosabb üzleti céljait.

Részletes bemutató magánrendelőknek

7141.jpg

NEAK rendelők

Takaríts meg értékes időt, csökkentsd az adminisztrációs feladatokat és használd ki a szoftver nyújtotta automatizációs folyamatokat mindvégig a páciensek és rendelőd érdekeit középpontba helyezve, gördülékeny NEAK jelentésekkel megkoronázva.

Részletes bemutató NEAK rendelőknek

Mother and scared girl going to dentist.

Vegyes rendelők

Emeld új szintre rendelőd működését és kezeld egy fogászati szoftverben magán és NEAK praxisodat a lehető legáttekinthetőbb módon. Válts az ÁNTSZ szervezeti egységek között egy kattintással, és engedd, hogy a Cloudent Fogászati Szoftver levegye válladról a kartonozással kapcsolatos teendőket.

Részletes bemutató vegyes rendelőknek

többcégújweb.png

Több cég egy szoftverfiókban

Ideális választás több céggel rendelkező fogászati rendelőknek, külön EESZT összeköttetéssel és multi-számlázással. A modulnak köszönhetően azon rendelőknek, amelyek több ÁNTSZ engedéllyel és céggel rendelkeznek, külön-külön számlázási fiókkal, ÁNTSZ engedélyenként külön belépéssel és adatszolgáltatással bővül fiókjuk a szoftveren belül.

Részletes bemutató a Több cég modulról

A gördülékeny fogászati szoftverhasználatot támogató folyamatok a kezdetektől....
eggy.png
Adatimport

Bízd ránk adataid gyors és zökkenőmentes importálását akár korábbi szoftveredből is, majd folytasd ott a munkát, ahol abbahagytad.

khető.png
Tréningek

Foglalj ingyenes szoftverbemutatót és nyerj részletes betekintést a szoftver minden szegletének működésébe.

cccccssss.png
Kiváló support

Engedd, hogy szakképzett ügyfélszolgálati csapatunk levegye a terhet rólad és rendelőd személyzetéről.

Cloudent - Sikersztorik

Ajánlom a Cloudent szoftvert. Egyszerű, könnyen megtanulható. Percek alatt személyre szabható, módosítható igény szerint. A cég munkatársai segítőkészek és nyitottak új fejlesztések kivitelezésében. Ára nagyon versenyképes a konkurencia termékeivel szemben.

Dr. Vámos Dávid

Vámos testimonial photo Cloudent.jpg

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page