Ügyfeleink sikertörténetei 

Minden rendelő egyedi, történetük pedig más és más. Pillants be felhasználóink inspiráló sikersztorijába, és fedezd fel, miként tapasztalnak meg nagyszerű élményeket és sikereket a Cloudent-család tagjaiként.

Gáspár Medical Center

"Első benyomásom a szoftverről a gyors alkalmazkodás, a testre szabás lehetősége volt. Idősebbek is bátran elkezdhetik az online adminisztrációt! A Cloudent pedig a legegyszerűbbek közé tartozik."

Dr. Gáspár Lajos

Divinyi Dentál

"Nagyon egyszerűen kezelhető és átlátható a Cloudent. Én személy szerint autodidakta módon tanultam bele, tehát nincs mitől félni, akár egyedül is bármikor megtanulható használata még különösebb informatikai tudás nélkül is!"

Hindent Fogászat

"Dinamikusan fejlődik a szoftver, a felhasználói igények jelentős része pedig bekerül (pl. kedvenc receptek). A konstrukcióból adódóan nem igényel óriási kezdeti beruházást."

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden szegletét.

teltabcomp.png

Liget-Dent Bt.

"Az átállás utáni megszokási időszakot követően egyszerűbbé vált a számlázás, receptfelírás, valamint a pácienskezelés. Külön köszönöm a segítségüket a számítógép teljesítményének bővítésével kapcsolatban."

Rodental Kft.

"Az EESZT csatlakozás volt a legbonyolultabb és még az is egyszerűnek volt mondható a Cloudent jó supportjának köszönhetően. Magának a programnak a használata szinte nem okoz semmilyen nehézséget, kis gyakorlással egyszerűen használható."

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent fogászati szoftver fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent fogászati szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.