Gáspár Medical Center

Dr. Gáspár Lajos és Dr. Tóth-Gáspár Máté mesél tapasztalatairól a Cloudent Fogászati Szoftverrel kapcsolatban. 

Ügyfélprofil

  • Rendelő neve: Gáspár Medical Center
  • Tulajdonosa: Dr. Gáspár Lajos
  • Típusa: Magánrendelés 
  • Előző kartonozási rendszer: Papíralapú/saját rendszer

A 30 éves múltra visszatekintő Gáspár Medical Center exkluzív rendelője Budapesten , a József körút 37-es szám alatt várja pácienseit.

"Tulajdonképpen idősebbek is elkezdhetik a Cloudent használatát. Annyira letisztul a program, hogy nem igényel egy informatikust a fogorvos háta mögé, hanem maga is meg tudja tanulni." 

Dr. Gáspár Lajos

Screen Shot 2021-07-13 at 1.36.00 PM.jpeg
  • Milyennek találja ügyfélszolgálatunk és értékesítési csapatunk reakcióidejét? Mennyi időbe telik egy esetleges kérdés megválaszolása és megoldása?

 

Úgy gondolom mi kiemelt ügyfelek vagyunk. Nekünk mindent gyorsan megcsinálnak, de azt nem tudom az "átlagos fogászatok" hogyan állnak ezzel.

  • Mi volt az első benyomása a Cloudent-ről? Mi fogta meg benne?

 

A gyors alkalmazkodás, a testre szabás lehetősége.

  • Véleménye szerint minek köszönhető, hogy a Cloudent Magyarország egyik piacvezető fogászati szoftverévé nőtte ki magát?

 

Nem akarok szerénytelennek tűnni, de a Gáspár cég közreműködése lendítette át a holtponton. Részben a szakmai támogatással, részben az online továbbképzésen való szerepeltetéssel.Ezután a megfelelő Cloudentes csapatmunka már sikerre vitte a programot. De most is sokat számit szerintem a Gáspár cég háttérmunkája. Minket nagyon sokan követnek. Ezek a Cloudent felé is bizalommal vannak általunk.

  • Honnan értesül az új funkciók megjelenéséről? Mennyire tartja hírleveleinket, tudástárunkat, blogunkat hasznosnak?

Jó az információ áramlás

  • Mit tanácsolna azoknak, akik félnek az online adminisztrációtól? Milyen mértékű informatikai tudásra van szükség a Cloudent használatához? 

Idősebbek is elkezdhetik! A legegyszerűbbek közé tartozik.

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden szegletét.

teltabcomp.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.