top of page

Liget-Dent Bt.

Dr. Rohovszky László nyújt betekintést a Liget-Dent Bt. fogászat mindennapjaiba, illetve a Cloudent Fogászati Szoftver használatával kapcsolatos tapasztalataiba. 

Dots

Ügyfélprofil

  • Rendelő neve: Liget-Dent Bt.
  • Tulajdonosa: Dr. Rohovszky László
  • Típusa: Magánrendelés 
  • Előző kartonozási rendszer: Papíralapú

Az asszisztensnők a régi Tetfog rendszer helyett nagyon gyorsan át tudtak állni, gyorsan meg tudták tanulni a Cloudent használatát.

Dr. Rohovszky László

rohovszky-264x300.jpeg

Milyennek találtad ügyfélszolgálatunk és értékesítési csapatunk reakcióidejét? Mennyi időbe telik egy esetleges kérdés megválaszolása és megoldása?

Az ügyfélszolgálat reakcióideje általában gyors. Véleményem szerint, ha már eltelik egy kis idő, akkor mind az egészségügyi szolgáltatók, mind a Cloudent csapata részéről elégedettség lesz tapasztalható, a kérdéseinkre prompt válaszokat kapunk. 

 Mi volt az első benyomásod a Cloudent-ről? Mi fogott meg benne?

Az első benyomásom az volt, hogy egy fiatalos, lendületes csapat, akik igazán értik a szakmájukat. Más kollégák is ajánlották és én is úgy gondoltam, hogy egy magas színvonalú szolgáltatást veszek igénybe. Nagyon tetszett a Zsigmondy-keresztet ábrázoló grafika, pontos, látványos és jól dokumentálható.

Véleményed szerint minek köszönhető, hogy a Cloudent Magyarország egyik piacvezető fogászati szoftverévé nőtte ki magát?

Véleményem szerint a kiváló marketingnek és a nyújtott szolgáltatás ár-érték arányának köszönheti.

Honnan értesülsz az új funkciók megjelenéséről?

E-mailben, hírlevél formájában rendszeresen kapok tájékoztatást az aktuálisan megjelenő új funkciókról. Hasznosnak tartom a gyakori tájékoztatást, akár e-mailben, vagy telefonon keresztül.

Mit tanácsolnál azoknak, akik félnek az online adminisztrációtól? Milyen mértékű informatikai tudásra van szükség a Cloudent használatához? 

Mivel kötelezővé vált az EESZT-be való jelentés, lényegesen egyszerűbb a dokumentálás szoftver segítségével. Pár hónap tanulásra, illetve az átálláshoz csupán egy kis megszokásra van szükség.

Mennyire könnyíti meg a mindennapokat a Cloudent használata?

Az átállás utáni megszokási időszakot követően egyszerűbbé vált a számlázás, receptfelírás, valamint a pácienskezelés. Külön köszönöm a segítségüket a számítógép teljesítményének bővítésével kapcsolatban.

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden szegletét.

teltabcomp.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page