top of page

Így vezesd sikerre fogászati NEAK praxisodat

A NEAK ellátást végző rendelők folyamatos és különös odafigyelést érdemelnek, ugyanis tudjuk, hogy mennyire komplex szolgáltatást nyújtanak munkájuk során mind a páciensek, mind pedig az állami szervek felé. Használd ki te is a Cloudent Fogászati Szoftver adta lehetőségeket, ahol minden eszközt biztosítunk a zavartalan munkavégzéshez.

Szuper egyszerű jelentés

Vedd lazán a NEAK jelentéssel kapcsolatos akadályokat a Cloudent Fogászati Szoftverből több helyről elérhető, gondosan kialakított utasításokat követve, amelyeket különböző kiegészítő funkciók, leírások, oktató videók egészítenek ki. A jelentési időszak nem stresszforrás többé, ugyanis mindemellett a szoftver tökéletesen helyettesíti többek között a Tetfog programot, ahonnan pillanatok alatt megoldható a korábbi páciensadatok importálása is a Cloudent fiókba. 

Kiemelkedő háttértámogatás

Nincs több bizonytalanság és elfojtott, megválaszolatlan kérdés. Támaszkodj szakképzett és nyitott ügyfélszolgálati csapatunkra, akik minden esetben egyedülálló reakcióidővel, garantáltan tálcán kínálják a megoldást számodra e-mail-ben és telefonon egyaránt, igény esetén pedig online távvezérléssel azonnali segítségnyújtást biztosítanak. 

Folyamatos fejlesztések

Adminisztratív teendő még sosem volt ennyire kézenfekvő. Fejlesztéseinket ügyfélvisszajelzéseink és a piac folyamatos monitorozásával készítjük, ezáltal garantálva a leghatékonyabb funkciók meglétét felesleges gombok és plusz körök nélkül. Alakítsd és szabd testre a szoftver minden szegletét úgy, ahogy csapatodnak a legideálisabb, miközben az automatizált funkciók elvégzik helyetted az aprólékos munkát.

Több cég egy Cloudent fiókban

A több ÁNTSZ engedéllyel rendelkező praxisoknak  az alapértelmezett cégük mellett annyi további cég rögzíthető, amennyit csak szeretnének. A Több cég modul segítségével az adminisztrációs folyamatok leegyszerűsödnek, és a számlázási fiókok könnyű átjárhatóságot biztosítanak egymás között, így csupán egy kattintás szükséges a cégek közötti váltáshoz. A rendelőknek nem kell folyamatosan ki-be lépniük a Cloudent fiókjukból, hiszen minden egy helyen történik.

newwww.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden funkcióját.

teltabcomp.png

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page