Pácienskommunikáció felsőfokon

Mit szólnál, ha a birtokodban lenne egy olyan lehetőség, amivel kialakíthatod a pácienseknél a maximális bizalmat rendelőd felé anélkül, hogy komoly erőfeszítést és pénzösszeget fordítanál rá?

A Cloudent marketing automatizációs eszköztárával ezt az érzést is könnyedén megtapasztalhatod.

A legfontosabb funkciók egy helyen

Egy fogászati praxismenedzsment akkor lehet eredményes, ha egy jól átlátható struktúra van kiépítve a háttérben, a megfelelő kommunikációval ötvözve. A Cloudent rendszerén belül kimagasló hatékonysággal bíró marketing automatizációs folyamat segíti a páciensekkel való kapcsolattartást több felületen keresztül.

 

Az értesítéseknek köszönhetően e-mailben történő automatikus időpont-visszaigazolás, időpont-emlékeztető, számlaértesítés, illetve sms üzenet formájában kézbesített időpont-emlékeztető alkalmazható megszólításukra. Az eredmény továbbá a komplex visszahívás funkcióval fokozható esedékes kezelésekre felhívva a páciensek figyelmét.


      1000 rendelő együttműködésével végzett felmérésünk alapján akár 18%-kal csökkenthető az asszisztens által végzett manuális telefonos visszahívások aránya a Visszahívás funkció alkalmazásának eredményeképp.

Automatizált funkciók

KÉP 

E-mail értesítések

 Az e-mailek mindegyike egytől-egyig személyre szóló üzenettel ellátható, tárgyuk módosítható, illetve igény szerint páciensenként ki-be kapcsolható. Az végeredmény többek között számos visszajáró páciens lesz, akik kellemes benyomással gazdagodnak a törődő üzenetek hatására.

SMS értesítések

 Egy tökéletes mód arra, hogy a naptárba bejegyzett időpontok után automatikusan küldj emlékeztetőt. Az e-mail értesítőkhöz hasonlóan szövegezésük személyre szabható és minden esetben ki-be lehet kapcsolni. A fiatalabb generációk megszólítására tökéletes választásnak bizonyul, ugyanis jelentős időt töltenek mobiltelefon használattal. 

Visszahívások

 A mindenre kiterjedő Visszahívás funkció segítségével akár korábban elvégzett kezelés gyógyulási ideje alapján, vagy tetszőleges dátumra előre ütemezhető figyelmeztető üzeneteket küldhetsz pácienseid részére, ezzel időpontfoglalásra sarkallva őket.

Tóth László 

 

 Ügyvezető, 

Dentissimi Fogászati és Implantációs Centrum

A Visszahívás funkció mindennapos használata nélkül már el sem tudnánk képzelni rendelőnk működését.

Az automatizáció használata mellett több idő jut az igazán fontos dolgokra.                                                                                                                                                                                                 

 Jól megfogalmazott üzenetekkel nem 

kihívás lojális pácienseket magad mellett tudni. 

Számokban mérhető effektív profit gyarapodás kismértékű időráfordítással. 

Próbáld ki a Cloudent fogászati szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

FOGÁSZATI SZOFTVER

+36 1 701 6607

Segítség

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Cloudent Inc. - Minden jog fenntartva 2020

+36 1 701 6607 - support@cloudent.hu - Budapest, Hungary