top of page

KÉSZÍTS GYÖNYÖRŰ

KEZELÉSI TERVEKET

Minden információ amire szükséged van. Egy helyen.

Itt láthatod, hogy mi jelenik meg a kezelési terv készítőben a fogorvosi szoftverben

Kezdj el tervezni

Innen egyből el lehet kezdeni kezeléseket felvenni a tervbe, valamint elválasztani a kezeléseket vizitekre vagy időpontokra, hogy átláthatóbb legyen a kezelési terv menet a páciens számára.

A képernyő jobb oldalán mindig találsz kis súgó kártyákat, amelyek releváns információkat tartalmaznak a páciensről. Innen megtekintheted a páciens röntgenfelvételeit, fotókat, kezelési terveket, és még sok minden mást.

Kis információs kártyák a jobb oldalon

Fog grafika a kezelésről

A kezelés fog grafikája megmutatja, hogyan fog változni a páciens fog állapota a kezelés befejezése után.

A kezelés ára

Itt látni a kezelés árát.

Készítsünk egy kezelési tervet

A minta páciensünknek szeretnék egy implantátumos kezelési tervet készíteni a fogorvosi szoftverrel.

1. Kattints a "Kezelési terv hozzáadás" gombra

Hogy létrehozhassunk egy kezelést, kattintsunk a "Kezelési terv hozzáadás" gombra a Kezelési tervek kártyában a páciens kartonjának a jobb oldalán.

2. Keressünk kezelést

Egy új oldal nyílt meg, ahol középen látjuk a várható eredmények fog grafikáját, a segítő kártyákat a jobb oldalon és egy kezelés keresési mezőt középen. Írjuk be az "implantátum"-ot a keresőbe.

3. Válasszunk fogakat

Most megnyílt egy ablak, ahol kiválaszthatjuk, hogy mely fogaknak van szüksége implantátumra. Kijelöljük a 21, 22-es fogakat és rákattintunk az "Kezelés hozzáadás" gombra. Ez bezárja a felugró ablakot, és hozzáadja a kiválasztott kezelést a tervhez. Ugyanezt megismételjük az injekció és a korona felvételnél is.

4. Kezelési terv befejezése

Hogy véglegesítsük a kezelési tervünket szimplán kattintsunk rá a "Mentés" gombra, majd zárjuk be az oldalt. A tervünk így készen áll arra, hogy kinyomtassuk vagy emailen elküldjük páciensünkek.

Munkafolyamat tippek

Fogorvosi szoftverből profi kezelési tervezőknek

Kezelési terv státuszok

A Cloudent fogorvosi szoftverben a státusza egy kezelési tervnek mutatja az állapotát. Egy új kezelési terv automatikusan az "Új terv" címkét kapja meg. Amikor a páciens elfogadta a kezelési tervet átváltjuk az "Aláírt" állapotra, majd miután végeztünk a tervvel, az "Elkészült" jelölést adjuk meg. Ez segít egy terv folyamatát könnyen átlátni.

Tekintsd meg a páciens státuszát

A kezelési terv készítése közben egy gyors pillantással meg lehet tekinte a páciensnél legutoljára felvett státuszt. Így nem kell elhagyni a kezelési tervező oldalt, és jobban koncentrálhatunk a tervezésre.

Röntgenek és fotók megtekintése

A páciens rötngenei és fotói mindig kéznél lesznek kezelési terv készítés közben a jobboldali segítő kártya sávban, ezáltal gyors hozzáférést biztosítva a csatolmányokhoz.

Kezelési terv szakaszok

Ha összetettebb kezelési tervet készítünk, a tervet két vagy több szakaszra is fel lehet osztani, így egyszerűbbé és átláthatóbbá válik a páciens számára a tervezett eljárások folyamatának a megértése.

Kezelési terv nyomtatás & emailen küldés

Nyomtasd ki az elkészült kezelési terveket, vagy küld át a páciens emailcímére, hogy ő otthonról vagy útközben is könnyen megtekinthesse azt. 

Szeretnéd kipróbálni a Cloudent

fogászati praxismenedzsment szoftvert?

bottom of page