top of page

Így vezesd sikerre magán és NEAK fogászati praxisodat egyszerre!

A Cloudent Fogászati Szoftver egy komplex és könnyen kezelhető szoftverfelülettel támogatja a rendkívül összetett munkát végző vegyes ellátást nyújtó rendelőket. Válts a szervezetek között egy kattintással, miközben adminisztrációs terhed csökken, bevételed és szolgáltatásod minősége pedig egyre csak növekszik. 

Klinikai kiválóság

Gyorsítsd csapatod munkáját a személyre szabott pácienskartonon belül kezelési tervek, árajánlatok létrehozásával, számlázz, vagy állítsd ki receptet egy kattintással, majd bízd a Cloudent-re a páciens visszarendelését és emlékeztetését következő időpontjáról.  Az interaktív, automatizált folyamatokkal együttesen az adatok könnyen értelmezhetőek és elemezhetőek, így bármikor megalapozott döntéseket hozhatsz a legfrissebb információkkal Cloudent statisztikák segítségével.

Cloudent EESZT akkreditált fogszati szoftver

Könnyed adatszolgáltatás

Takaríts meg akár havi 20 munkaórát digitális kartonozással és szolgáltass adatot pillanatok alatt az állami szervek felé! Praxisod üzemeltetése és mindennapjai során a Cloudent Fogászati Szoftver segítségével komplex és naprakész megoldások teszik lehetővé rendelőd munkáját és a gördülékeny adatszolgáltatást egyaránt. A mentett kezelések, dokumentumok, számlák automatikusan továbbításra kerülnek a szoftverből az illetékes állami szervek felé, így neked kizárólag azok rögzítésével kell foglalkoznod.  

Kiváló páciensélmény

Az adminisztratív teendőket a pácienskartonokban az éppen aktuális kezelések dokumentációját leszámítva nagyrészt az időpontok menedzselése, számlakészítés, kezelési tervek gyártása és receptkészítés teszi ki. Ezek a teendők mind olyan gyakori lépésekből állnak, amelyek egy idő után megszokottá válnak, viszont automatizáció nélkül sorozatos ismétlődésük felesleges idővesztegetéshez vezet. A Cloudent Fogászati Szoftver számos megoldást és funkcionalitást kínál felhasználóinak, melyek nagymértékben könnyítik meg a munkát bármely elektronikai eszközről.

Minden egy helyen

Nálunk minden fontos dolgot egy helyen találsz, úgy, hogy ki sem kell tenned a lábad a szoftverből. Válts az ÁNTSZ szervezeti egységek között egy kattintással, kezeld egy felületen magán és NEAK rendelésed, számlázz, szolgáltass adatot az EESZT felé, és engedd, hogy a Cloudent Fogászati Szoftver mindvégig levegye válladról a kartonozással kapcsolatos teendőket. Mindezt felesleges kattintások és idő pazarlása nélkül.

Több cég egy Cloudent fiókban

A több ÁNTSZ engedéllyel rendelkező praxisoknak az alapértelmezett cégük mellett annyi további cég rögzíthető, amennyit csak szeretnének. A Több cég modul segítségével az adminisztrációs folyamatok leegyszerűsödnek, és a számlázási fiókok könnyű átjárhatóságot biztosítanak egymás között, így csupán egy kattintás szükséges a cégek közötti váltáshoz. A rendelőknek nem kell folyamatosan ki-be lépniük a Cloudent fiókjukból, hiszen minden egy helyen történik.

newwww.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden szegletét.

teltabcomp.png

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page