top of page

A szuper hatékony rendelő

Fogászati szoftverrel dolgozni soha nem volt még ilyen könnyű!  A Cloudent Fogászati Szoftverben egyszerűen és intuitívan kezelhető a teljes munkafolyamat. Könnyebb lesz megtervezned a napot, a hetet és a hónapot.

Akár 40%-kal kevesebb kartonozás!

Digitális kartonozás a jövő! Az “egy oldalon minden” elvet követtük a szoftver tervezésekor, ami azt jelenti, hogy a kartonozás során a lehető legkevesebbett kelljen kattintani, mégis minden funkció kézre álljon és gyorsan elérhető legyen. A karton megjelenítésen keresztül a számlázásig. Olyan, mintha egy papírlap lenne előtted, csak kiegészítve a digitális lehetőségek tárházával. 

 

Egy komplett kezelést három kattintásból megoldani? Lehetséges! A Cloudent Fogászati Szoftvert úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen a kartonozással töltened.

És erre 100%-os garanciát is vállalunk! Ha találsz nálunk gyorsabban kartonozó szoftvert, akkor 1 évig ingyen használhatod a Cloudent-et!

Cloudent fogászati szoftver páciens karton

Gyönyörű és átlátható 

árajánlatok

Soha nem volt ilyen összetett, rugalmas és használható fogászati szoftver a piacon. Lehetőséged van többnyelvű árlistákat, számlákat és kezelési terveket létrehozni, testreszabhatod a nyomtatandó dokumentumokat, vagy akár több valutát is beállíthatsz, amelyekkel pácienseid igényeit korlátlanul kielégítheted.

Cloudent fogászati szoftver árajánlat készítés

Pácienskezelés mesterfokon

A Cloudent tervezőcsapata felismerte azt a tényt, hogy minden rendelő és fogorvos egyedi és mindenki kicsit máshogy szereti vezetni a fogászatát. Nincs egyforma ügyfél. Ezért a szoftver minden eleme teljesen személyre szabható. A pácienskartonozásnál tetszőlegesen beállítható egyedi mezőket lehet felvenni. Mi a kötelező mező? Mi a beviteli mezők sorrendje? Legyen plusz legördülő lista? “Oh, sajnos ezt csak a fejlesztő tudja megcsinálni!” - halljuk sokszor a választ más fogászati szoftverfejlesztőktől. Ez már a múlté! Állítsd be magad a Fogászati Szoftvered olyanra, amire mindig is vágytál. 

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page