top of page

Meglévő szoftverről váltanál a Cloudent Fogászati Szoftverre?

Frissítve: 2021. máj. 30.

A Cloudent Fogászati Szoftver megalkotásakor fontos szempont volt, hogy a teljes körű funkcionalitás mellett egyszerűen használható legyen minden platformon a rendszerünk, és ezzel egyidőben korosztálytól függetlenül mindenkinek rendkívül gyors legyen a betanulási időszak.


Ügyfeleink visszajelzése szerint: "a Cloudent Fogászati Szoftvert már az elején olyan gyorsan és intuitívan lehetett használni, mint a már több éve jól ismert meglévő szoftverünket".


Ennek ellenére az informatikai rendszerek váltása a legtöbb embert félelemmel tölti el. Egyrészt annak félelme, hogy a már jól ismert szoftverben a sok évnyi feltöltött adatokat szinte lehetetlen egy új fogászati szoftverbe áthelyezni, helytelen prekoncepcióként fogalmazódik meg. Azonban a modern informatikai technológiáknak köszönhetően az aggodalom alaptalan. Pár órás adatmigrációval egy alap export-importot meg lehet oldani. Bonyolultabb adatstruktúra esetében is szakértő kollégáink kisebb fejlesztéssel áthidalják a régi fogászati szoftverből exportált adatok importálását a Cloudent Fogászati Szoftverbe.


A ragaszkodás meglévő szoftverhez hosszútávon nem kifizetődő. A kis és közepes fogászatok célja, hogy havi költségüket minimalizálják annak érdekében, hogy megőrizzék versenyképességüket a nagyobb klinikákkal szemben, az ez esetben a Cloudent havi költsége a legkisebb csomaggal számolva bruttó 6 300 forint / hó, bekerülési költségek és egyéb költségek nélkül. Az automatizált folyamatoknak köszönhetően az adminisztrációs idő 30%-kal, a telefonálási idő a páciens felvételhez/időpont egyeztetéshez szintén 30%-kal csökken, ami által a rendelő árbevétele havi átlag több százezer forinttal tud nőni.


Ideálisan hangzik, azonban a váltás jellemzően a komfortzóna határainak átlépésével járhat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy egy munkahelyi felmérés szerint az egyik legnagyobb feszültséggel és ellenállással az jár, amikor a kollégáknak egy új szoftvert kell használni. A betanulási időszak hosszadalmassága, új funkciók megismerése és a lassú munka miatt kialakuló vezetői nyomás stresszt és ellenállást indukálhat az alkalmazottaknál. Azonban ezek nem minden szoftverre igazak. Gondoljunk csak az Apple iPhone termékére, amit ha egy gyereknek adunk, szinte azonnal tudja használni. A Cloudent Fogászati Szoftverrel biztosítjuk, hogy meglévő szoftveréről a váltás gyors és egyszerű lesz, mind az adat export-import tekintetében, mind a felhasználói élmény tekintetében.


Amivel garantáljuk, hogy csalódásmentesen használja termékünket:


  • Ingyenes online regisztráció

  • Azonnal ki tudja próbálni

  • 14 napos próbaidőszak teljes funkcionalitással

  • Segítünk a beállításokban

  • Könnyű adat export-import meglévő fogászati szoftveréből

  • Kérhet ingyenes demót

  • Bármelyik hónapban lemondhatja az előfizetést

829 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page