top of page

A tökéletes modul több céges

rendelők számára

Partner a mindennapokban

Rögzítsd a rendelődben működő cégek mindegyikét egy Cloudent fiókba és élvezd köztük az egyszerű átjárhatóságot bármely eszközödről, extrákkal kiegészítve.

Minden egy helyen

A  Több cég modulnak köszönhetően azon rendelők, melyek több ÁNTSZ engedéllyel és céggel rendelkeznek, multi-számlázással, engedélyenként külön belépéssel és adatszolgáltatással bővíthetik alapértelmezett Cloudent fiókjukat. 

Ke%CC%81pernyo%CC%8Bfoto%CC%81%202021-01

Adatszolgáltatás egyszerűen

Legyen szó KATA-s vállalkozás és Kft, vagy két orvos közös pacientúrán történő együttes működéséről, a modul használata könnyed mindennapos használatot eredményez a fiókban. Az adatok EESZT és NAV felé történő továbbításakor a cégek közötti váltáshoz mindössze egyetlen kattintás szükséges, így több idő jut az igazán fontos dolgokra.

Számlakiállítás egy kattintással

Amellett, hogy alapértelmezett számlázási fiók állítható minden orvos felhasználóhoz és a számlakészítés egyből a leggyakrabban használt fiókból valósul meg, számos felület biztosít lehetőséget az előleg-és számlakiállításra a gyors munkavégzés elősegítéséhez, kezdve a pácienskartontól egészen a naptáron át.

Képernyőfotó 2021-01-18 - 13.55.36.pn

Egyedi automatizált folyamatok

Az automatizációnak köszönhetően számlakészítés során a Cloudent rendszere felismeri azt, ha történt már számlakiállítás az adott fiókból egy páciens részére, így automatikusan újra ahhoz az adott céghez rendeli a számlát, amelyhez igény esetén további kezelések is hozzáadhatóak.

Untilllltled_edited.png

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page