top of page

Kényelmes páciensmenedzsment

Ha a Cloudent Fogászati Szoftvert használod, nincs miért aggódnod. Gondolj úgy a Cloudent-re, mint egy személyes asszisztensre, aki segít gördülékenyen vinni a praxisod. Az időpontfoglalások és automatikus értesítőkön keresztül a számlázásig, mind egy átlátható folyamaton visz keresztül.

Kapcsolódj a páciensekhez

Cloudent fogászati szoftver atomatikus értesítések

Mi a Cloudent-nél tudjuk milyen fontos az ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Minden üzleti vállalkozásnak az egyik legfontosabb része az ügyfél-kommunikáció azonnali, megfelelő témában való tájékoztatása. A Cloudent képes napi szinten automatizáltan kezelni a személyes üzeneteket.

 

A páciensek felé történő kommunikáció legegyszerűbb módja, az e-mail és SMS küldés közvetlen a Cloudent rendszeren keresztül történik. Minden értesítési pont személyre szabható és automatizáltan ütemezhető, így csak tőled függ kinek és mikor megy ki az értesítő üzenet a páciensek felé.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a kommunikációd hatékony és egyszerű lesz a naptárbejegyzések, a visszahívási emlékeztetők, vagy éppen az SMS üzenetek lévén. Ez az új innovatív funkció lehetővé teszi számodra, hogy a recepción dolgozó kollégák tényleg csak azzal foglalkozzanak, ami igazán szükséges.

Biztonságos adattárolás

A cloud-alapú szoftver minden adatot biztonságosan tárol. Naptárbejegyzések, páciensadatok, emlékeztetők, röntgenképek, ezek mind verziókezeléssel ellátva egy világszínvonalú szerverkörnyezetben rögzítésre kerülnek. Hátradőlhetsz végre a fotelbe, mert nincs kellemesebb érzés, mint az a tudat, hogy az adataid biztonságban vannak. A papírkarton eléghet, kidobhatják, módosíthatják, de egy szerveren tárolt adat csak akkor változik, ha te szeretnéd.

Ügyfélélmény

Telefonhívások, papír alapú adminisztráció, különálló naptár programok? A millenniumi generáció digitális érettsége messze meghaladja elképzelésünket. Haladni kell a korral és megérteni, hogy a fiatal fogorvosok és fiatal páciensek az érintőképernyős eszközökön szocializálódtak. Elvárják, hogy automatikus e-mail értesítést és SMS emlékeztetőket kapjanak. Számukra ez a természetes. Mi a Cloudent-nél megértettük a technológiarobbanással járó kihívást és felkészültünk a változásra. A Cloudent Fogászati Szoftver a legújabb innovatív technológiával rendelkezik, hogy kielégítse a legújabb modern elvárásokat.

Okosnaptár

A naptár kezelése soha nem volt még ilyen egyszerű!

Tapasztald meg az élményt, amellyel átláthatóan több fajta nézetben is kezelheted pácienseid naptáreseményeit. Legyen szó akár csak egyszékes vagy többszékes fogászati rendelőről, a Cloudent Fogászati Szoftverben mindenre van megoldás: napi nézet, heti nézet, orvos nézet vagy akár csapat nézet fogja biztosítani számodra a tökéletes választást. Felejtsd el végre azokat a fogászati szoftvereket, ahol sokszor kell kattintani mire egy adott funkciót elérsz. A pácienskarton nézetbe ágyazott naptár megjelenítése új korszakot fog indítani az adminisztratív időd csökkentésében.

Cloudent fogászati szoftver naptár

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page