top of page

ÚJDONSÁG! ELŐADÁSOK EBBEN A TÉMÁBAN, RÉSZLETEK ITT!

EESZT AKKREDITÁLT FOGÁSZATI SZOFTVER
TETFOG HELYETTESÍTÉSÉRE

Ingyenes NEAK modul a Cloudent szoftverben!

Cloudent Tetfog helyett

Cloudent Tetfog helyett

Videó lejátszása
TETFOG helyett EESZT akkreditált fogászati szoftvert keresel?

A digitális világ térhódítása elérte az állami szerveket is, így a papíralapú adatszolgáltatási kötelezettség kezd megszűnni. Cloudent Fogászati Szoftver felkészült erre a változásra és képes a NEAK felé is adatokat szolgáltatni, pont úgy mint a TETFOG:

  • Gyors

  • Szuper egyszerű

  • Mobilbarát

  • Csak néhány kattintás az egész.

Volt már olyan, hogy egy szoftvert nem szívesen használtál, mert túl bonyolult és nehézkes volt?

Felejtsd el végre a korlátokat és lépj át egy új világba!

Kérj ingyenes online demót!

MIBEN MÁS A CLOUDENT, MINT A TETFOG?

NEAK e-jelentés
Manuális TAJ-szám ellenőrzés
Automatikus TAJ-szám ellenőrzés
Kezelések korlátozásainak figyelése
Összeférhetetlenség figyelése
NEAK statisztika
Ingyenes NEAK modul
One-Click kedvencek
Támogatott operációs rendszer
Telepíteni kell
Online webes működés
Mobil és tablet hozzáférés
Bonyolult használat
Magánorvosi funkciók használata
Naptár funkció
First level support
Automatikus biztonsági mentés
EESZT kompatbilis

TETFOG

IGEN

IGEN

IGEN
IGEN
IGEN
IGEN
IGEN

NEM

csak Windows
IGEN

NEM
NEM
IGEN
NEM
NEM
NEM
NEM
NEM

CLOUDENT

IGEN

IGEN

IGEN
IGEN
IGEN
IGEN
IGEN

IGEN

bármilyen
NEM

IGEN
IGEN
NEM
IGEN
IGEN
IGEN
IGEN

IGEN

ÉRDEMES HASZNÁLNI AZ EESZT INTERFÉSZT
A TETFOG PROGRAMHOZ?

Az ingyenes TETFOG alkalmazás önmagában nem képes az EESZT felé jelenteni. Ehhez meg kell vásárolni a Gekkosoft által biztosított EESZT Interfészt. Azonban ennek már van egyszeri bevezetési és állandó fix havidíjas költsége.*
Operációs rendszer csere vagy számítógép meghibásodás esetén a TETFOG-at és az EESZT Interfészt újra kell telepíteni, aminek van egyszeri költsége.

A TETFOG és a Gekkosoft által biztosított EESZT Interfész együttes használata bár megoldja a jelentési kötelezettséget, de nem támogatja például a bárhonnan elérhető online felületet, a berendelő naptárat vagy az automatikus szerver mentéseket.

*2021. márciusi információk alapján

HOGYAN TUDOD ELKEZDENI HASZNÁLNI?

Nem kell mást tenned, mint ingyenesen regisztrálni a szoftverbe, és már
élvezheted is a Cloudent által biztosított intuitív felületet, ahol villámgyorsan tudod felvenni a NEAK kezeléseket, pár perc alatt állíthatod be a NEAK funkciókat. Most limitált ideig ingyenesen lépésről-lépésről segítünk megtanítani a szoftver használatát és a NEAK oldalon történő adatfeltöltést, valamint a Tetfog után akár áthozhatod az összes régi adatodat is, így ott folytathatod a kezelést a Cloudent-ben, ahol abbahagytad a Tetfog-ban.

SZÜKSÉGED VAN SZEMÉLYES SEGÍTSÉGRE?

jelentkezz telefonon a +36 1 701 6607-es számon vagy e-mail-en a support@cloudent.hu e-mail címen

és megbeszéljük a támogatási lehetőségeket.

_MG_1891.JPG

Dr. Rosta Péter

 Logikusan és egyértelműen van kialakítva kezelőfelület. Már első használatakor is szinte adódik magától minden. Csak kattintani kell a kívánt dologra és a következő lépések egyértelműen és világosan következnek. 

Dr. Régeni Béla 
 

 Mi egy kisvállalkozás vagyunk egy egyszékes magánrendelővel és NEAK telephellyel. A Cloudent átlátható, könnyen értelmezhető és kezelhető  mind magánpraxisban, mind közfinanszírozásban. A kartonokról való átállás és a dokumentumok feltöltése egyszerű. Szívből ajánlom a szoftvert!

Dr%20Re%CC%81geni%20Be%CC%81la_edited.jp

Kapcsolódj a páciensekhez

Cloudent fogászati szoftver atomatikus értesítések

Mi a Cloudent-nél tudjuk milyen fontos az ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Minden üzleti vállalkozásnak az egyik legfontosabb része az ügyfél kommunikáció azonnali, megfelelő témában való tájékoztatása. A Cloudent képes napi szinten automatizáltan kezelni a személyes üzeneteket.

 

A páciensek felé történő kommunikáció legegyszerűbb módja az e-mail és SMS küldés közvetlen a Cloudent rendszeren keresztül történik. Minden érintési pont személyre szabható és automatizáltan ütemezhető, így csak tőled függ kinek és mikor megy ki az értesítő üzenet a páciensek felé.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a kommunikációd hatékony és egyszerű lesz a naptárbejegyzések, a visszahívási emlékeztetők vagy éppen az SMS üzenetek lévén. Ez az új innovatív funkció lehetővé teszi számodra, hogy a recepción dolgozó kollégák tényleg csak azzal foglalkozzanak, ami igazán szükséges.

Biztonságos adattárolás

A cloud-alapú szoftver minden adatot biztonságosan tárol. Naptárbejegyzések, páciensadatok, emlékeztetők, röntgenképek, ezek mind verziókezeléssel ellátva egy világszínvonalú szerver környezetben rögzítésre kerülnek. Hátradőlhetsz végre a fotelbe, mert nincs kellemesebb érzés, mint az a tudat, hogy az adataid biztonságban vannak. A papírkarton eléghet, kidobhatják, módosíthatják, de egy szerveren tárolt adat csak akkor változik, ha te szeretnéd.

Ügyfélélmény

Telefonhívások, papír alapú adminisztráció, különálló naptár programok? A millenniumi generáció digitális érettsége messze meghaladja elképzelésünket. Haladni kell a korral és megérteni, hogy a fiatal fogorvosok és fiatal páciensek az érintőképernyős eszközökön szocializálódtak. Elvárják, hogy automatikus e-mail értesítést és SMS emlékeztetőket kapjanak. Számukra ez a természetes. Mi a Cloudentnél megértettük a technológia robbanással járó kihívást és felkészültünk a változásra. A Cloudent Fogászati Szoftver a legújabb innovatív technológiával rendelkezik, hogy kielégítse a legújabb modern elvárásokat.

Okosnaptár

A naptár kezelése soha nem volt még ilyen egyszerű!

 

Tapasztald meg az élményt, amellyel átláthatóan több fajta nézetben is kezelheted pácienseid naptár eseményeit. Legyen szó akár csak egyszékes vagy többszékes fogászati rendelőről, a Cloudent Fogászati Szoftverben mindenre van megoldás: napi nézet, heti nézet, orvos nézet vagy akár csapat nézet fogja biztosítani számodra a tökéletes választást. Felejtsd el végre azokat a fogászati szoftvereket, ahol sokszor kell kattintani mire egy adott funkciót elérsz. A páciens karton nézetbe ágyazott naptár megjelenítése új korszakot fog indítani az adminisztratív időd csökkentésében.

Cloudent fogászati szoftver naptár

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page