Árbevétel növelés üzleti analitikával

Ami igazán fontossá teszi fogászati szoftveredet, azok az adatok, amiből valójában hasznos információkat tudsz kinyerni. Ezt biztosítja számodra a Cloudent fogászati szoftver.

Minden adat egy helyen

Mondj búcsút a papíralapon történő elemzéseknek, elveszett e-mail-eknek és Exceleknek. Hagyd magad mögött a múltat és lépj a digitális valóságba!

 

A Cloudent fogászati szoftver azokat az adatokat jeleníti meg neked, amelyekkel tudod mérni a klinika hatékonyságát, milyen az árbevétel, páciensek változása vagy éppen mik a leggyakoribb kezelések. Optimalizáld üzleti működésed és hagyd a matekot a fogászati szoftveredre! 

Szolgáltass adatokat csak lazán

A digitális világ térhódítása elérte az állami szerveket is, így a papíralapú adatszolgáltatási kötelezettség kezd megszűnni. Ismerősek ezek a kifejezések? OEP, NAV, EESZT? Biztos hallottál már róluk. Legyen szó akár egy egészségügyi pénztár által finanszírozott szolgáltatásról, vagy az adóhatóság felé történő számlák bemutatásáról, vagy az EESZT felé történő összeköttetésről, a Cloudent fogászati szoftver képes mindegyik hivatalos szerv felé egyszerűen adatokat szolgáltatni. Csak néhány kattintás és már kész is vagy.

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent fogászati szoftver fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent fogászati szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

FOGÁSZATI SZOFTVER

+36 1 701 6607

Segítség

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Cloudent Inc. - Minden jog fenntartva 2020

+36 1 701 6607 - support@cloudent.hu - Budapest, Hungary