top of page

Így vezesd sikerre fogászati magánpraxisodat

Garantált, hogy a fogászati magánrendelők esetében a kartonozással töltött idő és a költségek csökkentése mindent megváltoztathat. Tudj meg többet, hogy a Cloudent Fogászati Szoftver miként segíthet céljaid elérésében, miközben te hivatásoddal és a páciensekkel kapcsolatos teendőidre koncentrálhatsz.  

Felhőalapú megoldások

A digitalizáció nemcsak a mindennapi életünk szerves részévé vált, hanem a fogorvosi rendelők működésére is komoly hatással van. A Cloudent Fogászati Szoftver papírhalmazok helyett életkortól függetlenül biztosítja számodra mindazokat az korszerű előnyöket és eszközöket, amelyek a hatékony online páciensmenedzsment elengedhetetlen kellékei. Rendelőd sikeréhez nincs másra szükséged, csupán stabil internetkapcsolatra, a többit pedig bízd ránk!

Multimedia
Cloudent EESZT akkreditált fogszati szoftver

Villámgyors kartonozás

Takaríts meg akár havi 20 munkaórát digitális kartonozással és szolgáltass adatot pillanatok alatt az állami szervek felé! Magánpraxisod üzemeltetése és mindennapjai során a Cloudent Fogászati Szoftver segítségével komplex, automatizált és naprakész megoldások teszik lehetővé csapatod munkáját és a gördülékeny adatszolgáltatást egyaránt. Az idő rendkívül fontos tényező a fogorvosi rendelők számára, éppen ezért Cloudent fiókod teljes mértékben személyre szabható kezdve a pácienskartontól a kezeléseken át az árlistákig. 

Rugalmas páciensmenedzsment

Az adminisztratív teendőket a pácienskartonokban az éppen aktuális kezelések dokumentációját leszámítva nagyrészt az időpontok menedzselése, számlakészítés, kezelési tervek gyártása és receptkészítés teszi ki. Ezek a teendők mind olyan gyakori lépésekből állnak, amelyek egy idő után megszokottá válnak, viszont automatizáció nélkül sorozatos ismétlődésük felesleges idővesztegetéshez vezet. A Cloudent Fogászati Szoftver számos megoldást és funkcionalitást kínál felhasználóinak, melyek nagymértékben könnyítik meg a munkát bármely elektronikai eszközről.

Több cég egy Cloudent fiókban

A több ÁNTSZ engedéllyel rendelkező praxisoknak az alapértelmezett cégük mellett annyi további cég rögzíthető, amennyit csak szeretnének. A Több cég modul segítségével az adminisztrációs folyamatok leegyszerűsödnek, és a számlázási fiókok könnyű átjárhatóságot biztosítanak egymás között, így csupán egy kattintás szükséges a cégek közötti váltáshoz. A rendelőknek nem kell folyamatosan ki-be lépniük a Cloudent fiókjukból, hiszen minden egy helyen történik.

newwww.png

Cloudent - Sikersztorik

Ajánlom a Cloudent szoftvert. Egyszerű, könnyen megtanulható. Percek alatt személyre szabható, módosítható igény szerint. A cég munkatársai segítőkészek és nyitottak új fejlesztések kivitelezésében. Ára nagyon versenyképes a konkurencia termékeivel szemben.

Dr. Vámos Dávid

Vámos testimonial photo Cloudent.jpg

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden szegletét.

teltabcomp.png

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page