top of page

Elektronikus számlázás fogorvosoknak

A Cloudent Fogászati Szoftver, mint online NAV akkreditált online számlázó rendszer, néhány előzetes beállítást követően automatizált folyamatokkal könnyíti meg a számlakiállítást, akár közvetlenül a pácienskartonból vagy a naptárból. A számlák továbbítása, letöltése és nyomtatása mindössze néhány másodperc és kattintás, ami rengeteg időt és energiát takarít meg, ezáltal hozzásegítve rendelőd csapatát a produktívabb és kényelmesebb munkavégzéshez. 

Képernyőfotó 2021-07-23 - 10.31_edited.j

Az elektronikus számlázásról alapjaiban

A 2021. január 1-től hatályba lépő szabályozások alapján az adózóknak minden számlájuk kapcsán adatszolgáltatási kötelezettségük van a NAV felé értékhatártól függetlenül, ezért elengedhetetlen a fogorvosoknak olyan szoftvert választani, amely lehetővé teszi a számlák továbbítását. 

NAV-kompatibilis számlakiállítás

A Cloudent Fogászati Szoftverből történő számlakiállítást követően közvetlenül, teljesen automatikusan továbbításra kerülnek az elkészült számlák a NAV rendszerébe. 

Képernyőfotó 2021-07-26 - 15.32.48.png

Automatikus személyes adatellenőrzés

Az elektronikus számlák véglegesítése és továbbítása előtt a Cloudent Fogászati Szoftver automatikusan ellenőrzi, hogy a rögzítéshez szükséges, kötelező páciensadatok begépelésre kerültek-e, ezzel elkerülve az esetlegesen hibás számlakiállítást és gyorsítva a dokumentum véglegesítését. 

Regisztrálj Cloudent fiókot és rögzítsd elektronikus számláidat egy kattintással!
Képernyőfotó 2021-07-26 - 11.42.38.png

Alapvető paraméterek

Válaszd ki a fizetés módját és a teljesítés dátumát.

Számlázási adatok 

A képernyő jobb oldalán található mezőben kiválaszthatod a számla típusát, illetve igény szerint módosíthatod a páciens alap számlázási adatait. 

Számlázandó kezelések

A pácienskartonban felvett kezelések automatikusan rögzítve lesznek a számlához. A felületen bármikor módosíthatod az árakat, hozzáadhatsz plusz kezelést és kedvezményeket, vagy egyedi jegyzeteket írhatsz hozzá. 

Számlakiállítás egy kattintással

Az előzetes beállításoknak köszönhetően a fizetési mód kiválasztását követően nincs más teendő, mint a "Számla létrehozása" gombra kattintani. 

A számlakészítés menete

Kövesd végig, hogyan történik egy kezelés kiszámlázása Cloudent Fogászati Szoftverből  

1. Tekintsd át a felvett kezeléseket

A kiválasztott kezelések felvételét követően bármikor lehetőség van azok bővítésére, szerkesztésére, illetve sorrendjük változtatására. 

Képernyőfotó 2021-07-26 - 13.37.55.png
Képernyőfotó 2021-07-26 - 13.31.00.png
2. Kattints a "Mentés és számla készítés" gombra

Miután ellenőrizted a kezelések részleteit, a pácienskartonból egyenesen a számlakészítés platformjára ugorhatsz, ahol véglegesítheted a kiállítandó számlát.

További tippek

Íme néhány tanács, hogy a legtöbbet hozhasd ki Cloudent számlázási fiókodból!  

Kedvezmény hozzáadása

Adj hozzá egy kattintással kedvezményt a számlákhoz pénznem, vagy akár százalékos forma alapján. 

Képernyőfotó 2021-07-26 - 14.00.17.png
Képernyőfotó 2021-07-26 - 14.05.23.png
Válassz fizetési módot

Számos fizetési forma közül választhatsz, ezzel alkalmazkodva pácienseid széleskörű igényeihez. 

A számlák státusza 

A számlakiállítást követően részletesen nyomon követheted annak aktuális pénzügyi státuszát.

Képernyőfotó 2021-07-26 - 14.25.08.png
Képernyőfotó 2021-07-26 - 14.28.25.png
További műveletek

A "Műveletek" gomb kiválasztásával a leugró mezőben számos további lehetőség áll rendelkezésre a kész számla vonatkozásában.

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page