top of page

Hindent Fogászat

Dr. Hinora Csaba nyújt betekintést a Hindent fogászat mindennapjaiba, illetve a Cloudent Fogászati Szoftver használatával kapcsolatos tapasztalataiba. 

Dots

Ügyfélprofil

  • Rendelő neve: Hindent Fogászat
  • Tulajdonosa: Dr. Hinora Csaba
  • Típusa: Magánrendelés 
  • Előző kartonozási rendszer: Papíralapú

Az, hogy otthonról is hozzáférek az adatbázishoz, egy nagy előny, mert nem csak a rendelőből tudok kezelési terveket készíteni, elküldeni a pácienseknek, akár a könyvelőnek anyagot küldeni, ha egy számlára szüksége van.

Dr. Hinora Csaba

Képernyőfotó 2021-07-22 - 10.42.11.png

Milyennek találod ügyfélszolgálatunk és értékesítési csapatunk reakcióidejét? Mennyi időbe telik egy esetleges kérdés megválaszolása és megoldása?

Tetszik, hogy a telefont munkaidőben mindig felveszik, készségesek a munkatársak. Ha azonnal nem tudnak segíteni, később mindenképp visszajeleznek, ha sikerült megoldani.

A Cloudent-ben az tetszett meg, hogy felhasználóbarát, könnyen kezelhető és könnyen áttekinthető a felülete.

Mi volt az első benyomásod a Cloudent-ről? Mi fogott meg benne?

Első benyomásom az volt, hogy letisztult a dizájn, nincs túlbonyolítva, de a szükséges funkciók mind benne vannak a szoftverben.

Véleményed szerint minek köszönhető, hogy a Cloudent Magyarország egyik piacvezető fogászati szoftverévé nőtte ki magát?

Dinamikusan fejlődik a szoftver, a felhasználói igények jelentős része pedig bekerül (pl. kedvenc receptek). A konstrukcióból adódóan nem igényel óriási kezdeti beruházást.

Honnan értesülsz az új funkciók megjelenéséről?

Hírlevelekből, videókból értesülök.

Mit tanácsolnál azoknak, akik félnek az online adminisztrációtól? Milyen mértékű informatikai tudásra van szükség a Cloudent használatához? 

Ma az orvosok nem tudják elkerülni a szoftveres nyilvántartást. Csupán átlagos szintű számítógépes ismeret szükséges használatához.

Nagyon egyszerűen kezelhető és átlátható a Cloudent. Én személy szerint autodidakta módon tanultam bele, tehát nincs mitől félni, akár egyedül is bármikor megtanulható használata még különösebb informatikai tudás nélkül is!

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden szegletét.

teltabcomp.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page