top of page

Divinyi Dentál

Dr. Körmöczy Kinga mesél a Divinyi Dentál mindennapjairól, illetve tapasztalatairól a Cloudent Fogászati Szoftverrel kapcsolatban. 

Dots

Ügyfélprofil

divinyi logo.png
  • Rendelő neve: Divinyi Dentál
  • Tulajdonosa: Dr. Divinyi Tamás
  • Típusa: Magánrendelés 
  • Előző kartonozási rendszer: Papíralapú

Ha egy-egy szóval kéne jellemeznem a Cloudent-et, akkor azt mondanám, hogy felhasználóbarát, gyors, modern, illetve könnyen kezelhető.

Dr. Körmöczi Kinga

K.Kinga.jpeg

Mi volt az első benyomásod a Cloudent Fogászati Szoftverről? Mi fogott meg benne?

A Cloudent-ben az tetszett meg, hogy felhasználóbarát, könnyen kezelhető és könnyen áttekinthető a felülete.

A recepción zajló munkafolyamatokat miben könnyíti meg használata? Lerövidíti az adminisztrációt?

Sokkal jobban lerövidíti munkafolyamatainkat, mint előző adminisztrációs formánk, ugyanis korábban kartonalapon zajlottak ezen a teendők elvégzése. A mostani felállás szerint az orvos továbbítja a recepcióra a rendelőben történteket, mi pedig pillanatok alatt dokumentáljuk a kezeléseket, és ezzel együtt egy időben már a számlakiállítás és fizetés zajlik. 

Van kedvenc funkciód a szoftverben?

Mindegyik funkciót úgy szeretem, ahogy van, nagyon jók és hasznosak a rendelő mindennapjai szempontjából.

Mit gondolsz a háttértámogatásunkról? Az ügyfélszolgálati, illetve értékesítési csapatunk mennyire áll rendelkezésre?

A háttértámogatásról röviden: 5 csillagos! Elégedett vagyok. A cég dolgozói nagyon készségesek és minden esetben azonnal kapom a támogatást. 

Kinek ajánlanád a Cloudent Fogorvosi Szoftvert?

Bárkinek ajánlanám a szoftvert, aki egészségügyben dolgozik, mert széles körben használható kortól és nemtől függetlenül!

Hogyan élted meg a papíralapú kartonozásról történő átállást az online verzióra? Milyen volt a betanulási folyamat?

Sokkal egyszerűbb a felhőalapú verzió, arról nem is beszélve, hogy helytakarékos, tehát nem kell a kartonok tárolásával bajlódni, és egyszerűen minden egy helyen van, minden azonnal elérhető és kéznél van a rendszerben. 

Mennyire kezelhető a Cloudent használata? Van-e kihívás benne?

Nagyon egyszerűen kezelhető és átlátható a Cloudent. Én személy szerint autodidakta módon tanultam bele, tehát nincs mitől félni, akár egyedül is bármikor megtanulható használata még különösebb informatikai tudás nélkül is!

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden szegletét.

teltabcomp.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page