VEGYÉL FEL STÁTUSZT ÉS

KEZELÉSEKET EGYSZERŰEN

Minden információ a páciensről egy helyen

Itt láthatod, hogyan néz ki a páciens kartonja a Cloudent fogászati szoftverben

Vegyél fel kezelést!

Innen azonnal el tudsz kezdeni kezelést vagy fog státuszt rögzíteni a páciensednek.  

A képernyő jobb oldalán mindig találsz kis súgó kártyákat, amelyek releváns információkat tartalmaznak a páciensről. Innen megtekintheted a páciens röntgenfelvételeit, fotókat, kezelési terveket, és még sok minden mást.

Kis információs kártyák a jobb oldalon

Páciens aktuális fog státusza

Az aktuális fog státuszra tekintve, könnyen meg lehet állapítani, a páciens jelenlegi állapotát..

Karton aktivitás & idővonal

Lefelé görgetéssel az oldalon láthatóvá válik minden ami a páciensel történt a rendelőben: Az előző állapotok, kezelések és jegyzetek.

Hogyan vegyünk fel egy státuszt

Megérkezett a minta páciensünk és fel akarunk venni neki egy státuszt a fogászati szoftverbe

1. Menj az "Új státusz" fülre

Új státusz felvételéhez válts át az "Új státusz" fülre a fogorvosi szoftveren belül és keress rá egy státuszra, vagy válassz ki egyet a kedvencek közül. A mi esetünkben a "Foghiány"-ra kattintunk. 

2. Válasz fogakat

Megnyílt egy felugró ablak, ahol kiválaszthatjuk, mely fogak hiányoznak. Kiválasztjuk a: 21,22-es fogakat és rákattintunk a "Státusz hozzáadás" gombra. Ez bezárja a felugró ablakot, és hozzáadja a kiválasztott státuszt a páciens aktuális állapotlistájához.

3. Státusz mentése

Ha nincs több felvenni való, mindössze annyit kell tennie, hogy rákattintunk a "Státusz mentése" gombra, hogy rögzítsük a státuszt a rendszerbe. Ez automatikusan hozzáadja a páciensünk idővonalához, ahol a későbbiekben bármikor megtekinthető lesz.

Hogyan vegyünk fel egy kezelést

A minta páciensünknél fel kell vennünk egy foghúzást a kartonjába a fogorvosi szoftverbe

1. Válaszd ki az "Új kezelés" fület

Új kezelés felvételéhez válts át az "Új kezelés" fülre és keress rá egy kezelésre, vagy válassz ki egyet a kedvencek közül. A mi esetünkben most beírjuk a keresőbe, hogy "Foghúzás".

2. Válassz fogat

Miután megtaláltuk a megfelelő kezelést a felugró ablakban, kiválaszthatjuk, melyik fogat kezeljük. Kijelöljük a 15-ös fogat, majd rákattintunk a "Kezelés hozzáadás" gombra.

3. Kezelés mentése

Ha már nincsen több felvenni való, mindössze annyit kell tennünk, hogy rákattintunk a "Kezelés mentése" gombra, hogy rögzítsük a páciensünkhöz a kezelést. Ez automatikusan hozzáadja a páciensünk idővonalához.

Munkafolyamat tippek

Az igazi kartonozóknak

Tölts fel képeket a páciens kartonból

Könnyen megtekintheted és feltölthetsz röntgeneket, képeket és dokumentumokat a páciens kartonjába a Csatolmányok kártyából.

A páciens karton aktivitásának megtekintése

Lefelé görgetve a páciens kartonjába, látni fogod az összes olyan tevékenységet, amelyet te és csapatod rögzített a pácienshez. Így gyorsan megtalálod a beteggel kapcsolatos összes szükséges információt. 

Új időpont foglalás

Az "Időpont hozzáadás" gombra kattintva az Időpontok kártyán belül, egy új oldal nyílik meg a naptárral. Itt közvetlenül befoglalhatunk egy új találkozót a páciens számára anélkül, hogy el kellene hagyni a páciens kartonját.

Jegyezetek felvétele a páciens kartonba

Vegyél fel jegyzeteket a páciens kartonba, akár beérkezett emailekkel vagy hívásokkal kapcsolatan is, hogy később is könnyen hozzáférhető legyen ez az információ.

Készíts számlát egy kezelésből

Miután minden rögzítve lett a páciens aktuális kartonjába, akár egy kattintással azonnal létrehozhatunk egy számlát neki az adott kezelésről. Evvel számtalan kattintási és betöltési időt lehet megtakarítani.

Kezelési terv készítés

A kezelési terv kártyánál lehetőség van megtekinteni a meglévő kezelési terveket, vagy létrehozni egy újat. 

Szeretnéd kipróbálni a Cloudent

fogászati praxismenedzsment szoftvert?

FOGÁSZATI SZOFTVER

+36 1 701 6607

Segítség

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Cloudent Inc. - Minden jog fenntartva 2020

+36 1 701 6607 - support@cloudent.hu - Budapest, Hungary