top of page

Rodental Kft.

Dr. Rosta Péter nyújt betekintést rendelője mindennapjaiba, illetve a Cloudent Fogászati Szoftver használatával kapcsolatos tapasztalataiba. 

Dots

Ügyfélprofil

  • Rendelő neve: Rodental Fogászat
  • Tulajdonosa: Dr. Rosta Péter
  • Típusa: Magánrendelés 
  • Előző kartonozási rendszer: Papíralapú

Ha egy-egy szóval kéne jellemeznem a Cloudent-et, akkor azt mondanám, hogy felhasználóbarát, gyors, modern, illetve könnyen kezelhető.

Dr. Rosta Péter

rostap2.jpeg

Milyennek találod ügyfélszolgálatunk és értékesítési csapatunk reakcióidejét? Mennyi időbe telik egy esetleges kérdés megválaszolása és megoldása? 

Nagyon jó, hogy hamar visszajelzést  kapok az ügyfélszolgálattól arról, hogy foglalkoznak a kérdésemmel/kérésemmel. Illetve a dolog komplikáltságától függően a végleges választ is hamar megkapom.

Mi volt az első benyomásod a Cloudent-ről? Mi fogott meg benne? 

Az egyszerű letisztult felülete és használhatósága.

Véleményed szerint minek köszönhető, hogy a Cloudent Magyarország egyik piacvezető fogászati szoftverévé nőtte ki magát?

Az egyszerű átlátható felületnek és kezelésnek, illetve a profin megszervezett és működtetett supportnak köszönheti.

Honnan értesülsz az új funkciók megjelenéséről?

A blogok és a tudástár nagyon érthetően vannak megírva, így könnyű a tájékozódás általuk. 

Kinek ajánlanád a Cloudent Fogorvosi Szoftvert?

 Mindenkinek ajánlanám, akinek egy jó, egyszerű és költséghatékony szoftverre van szüksége.

Mit tanácsolnál azoknak, akik félnek az online adminisztrációtól? Milyen mértékű informatikai tudásra van szükség a Cloudent használatához? 

A Cloudent-tel az online adminisztráció nagyon gyorsan megtanulható, tényleg csak az alapvető informatikai ismeretekre van szükség.

Milyen volt a betanulási folyamat? Hogyan élted meg?

 Az EESZT csatlakozás volt a legbonyolultabb és még az is egyszerűnek volt mondható a Cloudent jó supportjának köszönhetően. Magának a programnak a használata szinte nem okoz semmilyen nehézséget, kis gyakorlással egyszerűen használható.

Győződj meg róla Te is, miként tudná a Cloudent támogatni rendelésed működését!

Foglalj ingyenes online szoftverbemutatót szakképzett kollégánkhoz, aki részletesen bemutatja számodra a szoftver minden szegletét.

teltabcomp.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudent Fogászati Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page