top of page

KÖNNYŰ ÉS EGYÉRTELMŰ

IDŐPONTFOGLALÁS

Minden időpontoddal kapcsolatos információ egy helyen

Itt láthatod mi szerepel a naptár oldaladon a Cloudent fogorvosi szoftverben

Fogorvos & Csapat nézet

Cloudent EESZT akkreditált fogszati szoftver naptár

Időpont kártyák

Gyorsan megtekintheted a páciens nevét, időpontját és kezelését. Ha több információt szeretnél a páciensről, csakk kattints rá a kártyára.

Itt lehet testreszabni a naptárnézeted. Válaszd ki, hogy csak egy fogorvos vagy akár az egész csapat napi vagy heti berendelőjét szeretnéd látni.  

Válassz dátumot

Itt egyszerűen kiválaszthatod a megtekinteni kívánt dátumot. 

Milyen nap van ma?

Egy kicsi kék kör mindig mutatni fogja az aktuális napot a naptáron.

Foglaljunk időpontot egy új páciensnek

Egy új páciens felhívott minket és szeretne időpontot kérni

1. Foglalj 1.5 órát a naptárban

A páciens csütörtök reggelre szeretne jönni. Látszik, hogy 9:00 és 11:00 óra között van szabad hely. Az időpont befoglálásához egyszerűen behúzzuk a naptárba 9: 00-10: 30 között a szoftverben.

2. Keress vagy adj hozzá új pácienst

Most megnyílt egy kis felugró ablak, ahol kiválaszthatunk egy már meglévő pácienst, vagy hozzáadhatunk egy újat az időponthoz. Ebben az esetben az "Új páciens létrehozás" gombra kattintunk.

3. Új páciens létrehozás

Még a felugró ablakban tudjuk kitölteni a páciens adatait. Ha elkészült, kattintsunk a "Páciens hozzáadás”-ra. Így a páciens automatikusan hozzáadódik az időponthoz.

4. Időpont véglegesítése

Ha szeretnénk, megjegyzést is adhatunk az időponthoz. Ebben az esetben beírjuk azt, hogy "foghúzás 44" a jegyzet mezőbe, majd az “Időpont foglalás“ gombra kattintunk. A felugró ablak bezárul és már látjuk is, hogy az időpontunk létrejött az új pácienssel.

Munkafolyamat tippek

Profi időpontoszóknak

Fogorvos és asszisztens időponthoz rendelése

Minden időponthoz hozzá lehet rendelni saját fogorvost és asszisztenst. Beállíthatsz alapértelmezett fogorvost és asszisztenst is, így azok minden időponthoz automatikusan hozzáadódnak majd.

Időpont emlékeztető email & sms

Beállíthatsz időpont emlékeztető emaileket és smseket, amelyeket a rendszer automatikusan kiküld majd az alapértelmezett időpontokban, csökkentve a meg nem jelent páciensek számát.

Páciens adatlap és anamnézis

A páciensek jóváhagyhatják az időpontjukat emailen keresztül, tövábbá kitölthetik adatlapjukat és anamnézisüket otthonról, ezáltal megkönnyítve az adminisztrációs feladatokat. 

Személyre szabott naptár nézet

Állítsd be a neked kényelmes naptár nézetet. A szűrési opciókkal teljes mértékben személyre tudod szabni te és a csapatod naptárát. 

Kartonozás a naptáradból

A napi berendelés nézetnél akár egyből elkezdhetsz kartonozni. Ezáltal a napi teendőkkel sokkal gördülékenyebben tudsz haladni.

És ne feledd, hogy mindezt a naptár nézetből végre tudtad hajtani!

Szeretnéd kipróbálni a Cloudent

fogorvosi praxismenedzsment szoftvert?

bottom of page