top of page

Automatizált kefalometria 

​Kezeld rendelőd kefalometriai méréseit a meglévő fogászati szoftveredben, ahol a legfontosabb funkciókat mind egy felületen tudhatod, ezzel számottevő energiát megtakarítva csapatodnak. 
 

  • Online pácienskarton

  • EESZT

  • Naptár

  • Számlázás

  • Kefalometria analízis

 

mind egy fogászati szoftverben!

kefalometria demo

Automatizált kefalometria által nyújtott szabadság

Felejtsd el a tervezéssel és a röntgenek elemzésével töltött hosszú órákat! A legújabb technológiának és a mesterséges intelligenciának köszönhetően megalkottunk egy olyan automatizált rendszert, amely minden nehézségtől megszabadít és számos munkaórát spórol rendelődnek. A naprakész funkciónak köszönhetően neked csupán a teleröntgen és az adatok feltöltésével kell törődnöd, a többit pedig bízd a szoftverre!  

A kefalometria analízis készítés menete

Készíts kefalometriai analíziseket 1 perc alatt 3 egyszerű lépésben a Cloudent Fogászati Szoftver mesterséges intelligenciájával és spórolj meg akár több munkaórát havonta!

Flyer_1kep.png
1.Röntgen feltöltése

Töltsd fel a Cloudent-be a a szükséges röntgent és válaszd ki a megfelelő analízis típust. 

Flyer_2kep.png
2. Analizálás 

Dőlj hátra, míg a mesterséges intelligencia automatikusan elvégzi helyetted az analizálást.

3. Elemzés 

Tekintsd meg a pillanatok alatt elkészült kefalometriai eredményeket az elemzéshez.

Flyer_3kep.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő fogászati szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető fogászati megjelenítések

A Cloudent Fogászati Szoftvert fogorvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Jelentkezz ingyenes online demóra!

Nincs más dolgod, csak a fenti űrlap segítségével jelentkezni ingyenes online demóra!

bottom of page