top of page

Köszönjük, hogy vagy nekünk!

Frissítve: 2022. febr. 15.

“Valahogy csak lesz, mert úgy még sohasem volt, hogy sehogy sem lett volna“

- Babits Mihály



Micsoda év!

Az emberiség egy világjárvány alatt képes volt történelmet írni! A Blue origin embert vitt az űrbe sikeres űrugrásával, a Nasa Perseverence landolt a Marson, a James Webb űrtávcső végre elstartolt, a Covid pedig úgy néz ki alul maradt a csatában, nyert az emberiség! Aki ismer tudja, hogy a tudományért odáig vagyok és vissza. Ha még nem találkoztunk, remélem hamarosan személyesen is lesz alkalmunk- lehetőleg maszk nélkül!


Ha múlt év elején megkérdezik tőlem, hogy milyen évünk lesz, egy szóval válaszoltam volna: bizakodom. Nem véletlenül. Bíztam, bíztunk abban, hogy 2021 fordulópont lesz a járvány elleni küzdelemben, hogy fordulópont lesz az ügyfeleink életében, és fordulópont lesz a Cloudent életében.


Büszke vagyok rád, kedves ügyfelünk. Büszke vagyok, mert a járvány alatt talpon maradtál, erős maradtál. Az év folyamán láttuk, hogy milyen megpróbáltatásokkal kellett szembenéznetek, miközben folyamatosan ott lebegett a bizonytalanság, Damoklész kardja felettetek.


Amikor indult a Cloudent, elhatároztuk, hogy létrehozunk számotokra egy programot, amely segít nektek abban, hogy levegye a különböző adminisztrációs terheket a vállatokról, hogy arra koncentrálhassatok, ami igazán fontos: a gyógyítás. Célunk továbbra is ez. Ha lehet, a mostani időszakban ez hatványozottan igaz. Mintha a folyamatos létbizonytalanság nem lenne elég, egyre több adminisztrációs teher sújtja a rendelőket a folyamatosan kiéleződő verseny és a szabályozói környezet változása miatt. De mi harcolunk veletek, értetek!


Mielőtt újra harcba mennénk, engedd meg, hogy összefoglaljam, mi is történt az elmúlt évben velünk, és a Cloudenttel.



Nőttünk

Mindig jó látni, amikor új kollégák csatlakoznak hozzánk, akikkel közösen írhatjuk a Cloudent történetét. Az új kollegák új színt hoznak a csapat életébe. A múlt év folyamán két új kollégát üdvözölhettünk a fedélzeten, így a Cloudent csapata 12 főre bővült. A Dental World-ön már a teljes csapat pompázott Cloudentes pólókban a standoknál, finom popcorn illatba burkolózva. Nagy súlyt fektetünk a tanulásra, fejlődésre, csapaton belüli tudásátadásra, és persze a jó hangulatra kisebb-nagyobb lélegzetvételű csapatépítőknek köszönhetően.



Jelen voltunk

Szerencsére két kezemen sem tudom megszámolni, hogy hány magyar és olasz kiállításon, illetve webináron vettünk részt tavaly. Az általunk megrendezett eseményekre is megtisztelően szép számmal jöttetek el. A pozitív visszajelzéseitek arra sarkallnak minket, hogy továbbra is tartsunk ilyen témájú összejöveteleket. Köszönöm nektek az aktív részvételt! Igyekszünk mindig arra törekedni, hogy minél interaktívabbak legyenek ezek az alkalmak, ahol el tudjátok mondani kérdéseiteket, véleményeiteket, érzéseiteket.



Fejlődünk


Újat, jobbat, megbízhatóbbat! Folyamatosan csiszoljuk, javítjuk a szoftverünket, nagyban támaszkodva a visszajelzéseitekre, amelyet nem tudok elégszer megköszönni. Több olyan modern funkciót hoztunk ki a múlt év folyamán, amelyek segítségével egy 21. századi rendelő választ tud adni olyan kihívásokra, mint egy világjárvány vagy a szabályozói környezet változása. Többek között nagy sikernek örvend a NEAK Funkciók Fejlesztési Ötletládánk, ahova akár te is fel tudsz venni olyan funkciót, amit szívesen látnál a szoftverben.


Ez a sikersztori nem csak a mi érdemünk! Szeretnénk megköszönni a bizalmat, és hálásak vagyunk azért, hogy ügyfeleink között tudhatunk. Ha 2021 a bizakodás éve volt, legyen 2022 a gyarapodás éve!




Köszönettel, Bögi Kristóf





Hasznos információkért látogass el YouTube, illetve Tudástár oldalunkra, kérdés esetén pedig fordulj hozzánk a support@cloudent.hu e-mail címen keresztül.


93 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page