top of page

Tömeges Jolly Joker funkciók NEAK rendelőknek!

Frissítve: 2021. júl. 20.

Úgy gondoljuk, hogy a NEAK ellátásról, és a hozzá szorosan kapcsolódó témakörökről sohasem lehet eleget beszélni. Éppen ennek tudható be az is, hogy számos NEAK ellátással, funkcióval kapcsolatos cikket olvashatsz tőlünk.


A Cloudent Fogászati Szoftver eddig rendkívül nagy utat járt be, ami a funkciókat és a felhasználóknak biztosított lehetőségeket jelenti, viszont a sornak közel sincs vége. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően tovább bővült a NEAK funkciók eszköztára két újabb hasznos funkcióval.


Tömeges TAJ szám ellenőrzés

Könnyen előfordulhat, hogy a rendelés során szeretnénk ellenőrizni a felvitt adatokat, főleg a TAJ számok érvényességét, ami az adatszolgáltatás szempontjából sem utolsó. Tovább egyszerűsíti a rendelők életét a tömeges TAJ ellenőrzés funkció, ugyanis egyetlen gombnyomással, akár az összes páciensnek egyszerre ellenőrizve elénk tárul a felvezetett TAJ számok státusza.


  • Használatához nincs más teendő, mint a “Páciensek” menüpontba navigálni, ahol két módon kezdhető meg az ellenőrzés. Amennyiben csupán néhány páciens TAJ számát szeretnéd szemügyre venni, keresd meg nevüket, majd helyezz el minden alkalommal egy pipát a még üres jelölőnégyzetben. Ha pedig az egész páciensállomány TAJ státuszára kíváncsi vagy, egyszerűen válaszd ki a névsor felett található négyzetet, amely biztosítja az összes páciens kijelölését.



  • Miután megtörtént a kiválasztás, kattints a “TAJ ellenőrzés” gombra, majd várj az eredményre, miközben azt is láthatod, hogy a rendszer hogy hányadik számnál éppen a sorban.


Fontos! Az ellenőrzés gyorsasága minden esetben a NEAK szerverek gyorsaságának a függvénye!


  • Az ellenőrzést követően listát kapsz az ellenőrzött elemekről, ahol az esetleges hibákról is értesülhetsz, sőt, innen helyből rögtön meg is nyithatod a páciens kartonját a “Karton megnyitása új fülön” gomb segítségével, ahol eszközölhető minden szükséges javítás.



Tömeges NEAK kezelésfelvétel

A “Páciensek” menüpontnál maradva újabb funkció bemutatására kerül a sor. Az iskolafogászatoknak bizonyára a legrosszabb rémálmukba illik az a szituáció, amikor több tíz, vagy esetleg száz gyermek vizsgálatát egyesével kellett dokumentálni. Hála az online digitalizációnak, a Cloudent Fogászati Szoftver biztosítja a tömeges kezelések felvételét felhasználóinak. A hosszas dokumentáció kora lejárt.



  • A TAJ ellenőrzéshez hasonlóan első lépésként ennél a műveletnél is elengedhetetlen azon páciensek kiválasztása a jelölőnégyzet segítségével, akiknek szeretnél kezelést társítani kartonjához.


  • A pipák elhelyezése után navigálj a “+Tömeges NEAK kezelés felvétel” gombra, majd a már megszokott felületen keresztül a keresőbe gépelve válaszd ki a kívánt kezelést és kattints a “Mentés” gombra.


  • A továbbiakban meg kell erősítened szándékodat a “Tömeges kezelés felvétele” gombbal, majd pillanatok alatt a páciensek kartonjában is tudhatod a felvett kezelést, ahol bármikor szerkesztheted, vagy törölheted azt.



További hasznos információért látogass el Youtube, illetve Tudástár oldalunkra, kérdés esetén pedig fordulj hozzánk a support@cloudent.hu e-mail címen keresztül.


202 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page