top of page

Praxisközösség beállítás csupán 7 lépésben

Frissítve: 2022. febr. 16.

Az alábbi blogcikkben bemutatjuk, hogy milyen lépések szükségesek a Praxisközösség aktiváláshoz a Cloudent Fogászati szoftveren belül. A képsorok megtekintését és az esetlegesen előforduló hibák kiküszöbölését követően garantált a szoftveren belüli Praxisközösség tevékenységek adminisztrációja!


Beállítás 7 lépésben

1. INTEGRÁCIÓK

  • Először a Cloudent-en belül a Beállítások -› Integrációk menüpontnál kell hozzáadni a fiókhoz a Praxisközösség OKFŐ tevékenységeket.


2. BEÁLLÍTÁSOK - PRAXISKÖZÖSSÉG

  • Ezt követően a Beállítások -› Praxisközösség menüpontnál kell rögzíteni a praxisközösség azonosítóját, amit a praxisközösség vezetőjétől tudsz elkérni. Az 5 számjegyből álló kód begépelése után szükséges alul a Mentés gombra kattintva rögzíteni az azonosítót.


3. EESZT

  • Ezután érdemes ellenőrizni a Beállítások -› EESZT menüpontnál, hogy a szervezeti egységnél a Szervezeti egység típusánál a Fogorvosi és gyermekfogorvosi alapellátás van-e kiválasztva, mivel a praxisközösséghez kapcsolódó tevékenység csak ezzel a szervezeti egységgel rögzíthető és továbbítható az EESZT irányába.


4. PÁCIENSKARTON

  • A beállításokat követően már rögzítheted a praxisközösséghez kapcsolódó tevékenységeket. Ehhez az aktuális páciens kartonjába kell belépni és azon belül a Továbbiak lehetőségnél kiválasztani a Praxisközösség kezelést.


5. KERESŐMEZŐ

  • Ezután a keresőbe beírva tudod kiválasztani a rögzíteni kívánt praxisközösség kezelést. Ha szeretnénk továbbiak hozzáadására is van lehetőség, ha a keresőbe újabb kezeléseket írunk.

6. MENTÉS

  • A kiválasztott kezeléseket a Mentés gombra kattintva véglegesíthetjük. Aktív EESZT kapcsolat mellett pedig automatikusan az EESZT irányába is továbbításra kerülnek.

7. NYOMTATÁS, LETÖLTÉS vagy TÖRLÉS

  • Mentést követően a praxisközösséghez kapcsolódó kartonbejegyzést láthatjuk az Aktivitás résznél, külön ikonnal jelölve. A Műveletek gombra kattintva pedig lehetőségünk van a kartonbejegyzés nyomtatására, letöltésére és törlésére is.

+ HASZNOS INFORMÁCIÓ:


Pár perc és már kész is vagyunk, így innentől egyszerűen fogunk tudni kezeléseket létrehozni a praxisközösséghez kapcsolódó tevékenységekhez is!


További hasznos információért látogass el YouTube, illetve Tudástár oldalunkra, kérdés esetén pedig fordulj hozzánk a support@cloudent.hu e-mail címen keresztül.

152 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page