top of page

Bővíthető jogosultsági körök a Cloudent Fogászati Szoftverben

Frissítve: 2021. ápr. 14.

Kijelenthetjük, ahogy szinte kivétel nélkül minden szakterületen, úgy a fogászati szektorban is az egyik, ha nem a legfontosabb cél a komfortos, gyors és hatékony munkavégzés. A korábbi papíralapú kartonozás korát leváltó online szoftverhasználat már önmagában mérföldekkel nagyobb segítség a praxisok számára, a bennük rejlő lehetőségeknek pedig csak a képzelet szabhat határt.


Éppen a fent említett szempontok és a Cloudent Fogászati Szoftveren belüli páciensmenedzsment kedvéért debütált egy újabb kényelmi funkció, amely segítségével:

  • Kezelőorvos(ok)

  • Alapértelmezett dentálhigiénikus

  • Kontakt tulajdonos

állítható be igény szerint minden egyes pácienskartonban.


Mikor lehet hasznos ez a funkció a rendelők számára?
  • Ha egyszerre több tevékenységi kör működik a rendelőben

  • Ha a pácienseket több orvos is kezeli

  • Ha a pácienseket több dentálhigiénikus is kezeli


Hol található a beállítási felület?

1. A beállítás felülete a Cloudent Fogászati Szoftveren belül az adott páciens kartonjába, majd az “Adatok megtekintése és szerkesztése” gombra kattintva található.

A jogosultságok beállításához a pácienskartonban található "Adatok megtekintése és szerkesztése" gombot kell választani.

2. Az itt megnyílt személyes adatok között legörgetve található a “Kezelőorvos(ok)”

menüpont. A szoftverben rögzített orvosok számától függően a legördülő sávra kattintva limit nélkül kiválasztható bármely személy, aki a páciens kezelőorvosa.


3. A kezelőorvos(ok)on kívül igény szerint alapértelmezett dentálhigiénikus rendelhető bármely pácienshez.


4. A kartonozást tovább egyszerűsíti a kontakt tulajdonos megadása is, ahol egyetlen személy kiválasztása lehetséges. A pipa megléte, majd a mentést követően nincs egyéb teendő, a beállítás pedig természetesen ugyanitt, bármikor módosítható.


A jogosultságokon belül kezelőorvos(ok), alapértelmezett dentálhigiénikus, kontakt tulajdonos adható meg.

  • Az említett beállítás Cloudent Plus csomagtól elérhető. Részletes csomagajánlatainkról bővebben tájékozódhatsz weboldalunkon.


TIPP: Amennyiben új orvos kollégát szeretnél felvenni Cloudent fiókodba, nézd meg erről szóló cikkünket. Ne feledd, hogy a felhasználót az EESZT Portál felületén is aktiválni kell!


További hasznos információért látogass el Youtube, illetve Tudástár oldalunkra, kérdés esetén pedig fordulj hozzánk a support@cloudent.hu e-mail címen keresztül.70 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page