top of page
Szerző képeKristof Boegi

Hozz létre egy Cloudent könyvjelzőt a böngészőben

Frissítve: 2023. jún. 12.

Asztali számítógép, vagy laptop használata esetén legegyszerűbben úgy tudjuk megnyitni a Cloudent fiókot, ha létrehozunk egy parancsikont az Asztalon. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a Chrome böngészőből megnyitni a Cloudentet, és belépni a fiókunkba.


FIGYELEM: A Chrome böngésző egyes esetekben már nem támogatja az internetes oldalak parancsikonból történő megnyitását. Így azt javasoljuk hogy hozz létre egy könyvjelzőt a Cloudenthez a böngészőben!


A fiókba való belépés után döntsük el, hogy melyik oldal legyen az alapértelmezett: a leggyakrabban használt funkciót (Páciensek, Naptár, stb.) nyissuk meg.

Innentől két módon is létrehozhatunk könyvjelzőt. Az első megoldás, hogy az URL kereső végén található csillagra kattintunk. Itt beírjuk, hogy hogyan szeretnénk, ha megjelenne a könyvjelző, kiválasztjuk a helyét és a Kész gombra kattintunk.



A másik lehetőség, hogy a jobb felső sarokban található 3 pöttyre kattintunk. A legördülő menüben menjünk a Könyvjelzőkre, majd végül a Lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz lehetőséget választjuk. Ezután ugyanúgy kell elmenteni a könyvjelzőt, ahogyan az előző lépésben mutattuk.



Ezzel létre is hoztuk a könyvjelzőt a Cloudenthez. Most már a böngészőbe belépve egy kattintással megnyithatod a szoftvert.

35 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page