top of page

Különböző szűrők használata a Cloudent Fogászati Szoftverben

Ebben a blogcikkben egy friss fejlesztés bemutatásáról olvashatsz, ami nem más, mint az új Szűrő funkció, amely már minden Cloudent fiókban elérhető. *


Az alábbi műveletek segítségével komplex képet kaphatnak a Cloudent Fogászati Szoftver felhasználói az általuk beállított kritériumok alapján minden fontos összesített információról, ami a páciensekkel kapcsolatos, ezzel gyorsítva munkájukat.


Szűrő csoportok a Cloudent Fogászati Szoftveren belül.

Mely esetekben lehet hasznos a szűrők használata?
  • Ha egy bizonyos időszakban végzett aktivitások számára van szükség páciensnévvel együtt

  • Ha egy adott időintervallumban létrehozott páciensek listáját igényeljük

  • Ha a rendelőben több orvos dolgozik, viszont csak az egyikükhöz tartozó pácienslistára vagyunk kíváncsiak

  • Ha a pácienst orvosától eltérő személy hozta létre

  • Külföldi páciensek kezelése esetén

  • Időpontok státuszellenőrzésekor

  • Árajánlatokkal kapcsolatos adminisztratív teendők esetén


* Figyelem! A 4db alapértelmezett szűrő már Cloudent Starter csomagtól elérhető, az új, további szűrő mezők hozzáadása funkció pedig próba jelleggel ideiglenesen ingyenesen, 1 hónapig Starter fiókokból, ezt követően pedig csak Plus csomagtól lesz elérhető. A szűrők mentése és szűrő csoportok készítése kizárólag Pro csomagtól lehetséges! Részletes csomagajánlatainkról bővebben tájékozódhatsz weboldalunkon.


TIPP: Amennyiben Cloudent felhasználóként csomagváltásra lenne szükséged, lépj a “Beállítások” - “Előfizetések” menüpontra és válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot.


Új szűrő hozzáadása a Cloudent Fogászati Szoftverben

1. Az “Új szűrő” gombra kattintva lehetőség nyílik további mező típusok hozzáadására, ahol számos lehetséges kritérium található. Legyen szó a páciensmenedzsment bármely szegletéről, a szűrés garantáltan megkönnyíti a kartonozás folyamatát.

Számos további szűrő adható meg a szoftveren belül.

2. A kiválasztást és mentést követően a mező azonnal bekerül a többi szűrő alá, így a legördülő menü megnyitásával, majd a pipa elhelyezésével már használható is.


3. A szűrés szüneteltetése a pipás mező újbóli kattintásával zajlik, törlése (a 4 alap szűrő kivételével) pedig a szövegdoboz mellett látható “X” segítségével.


A szűrők szüneteltetése és törlése.

Szűrő mentése & Szűrő csoportok létrehozása

A Cloudent Pro csomag tulajdonosainak elérhető funkcióval a gyakran használt, vagy komplexebb szűréseket lehetőségük van elmenteni, így a jövőben egy kattintással állandóvá és rögtön elérhetővé válnak.

Lehetőség van a szűrők mentésére is egy kattintással.

1. A “Szűrő mentése” gombra kattintva érdemes a szűrőt egy egzakt címmel/névvel ellátni, majd a műveletet véglegesíteni a jobb oldali “Mentés” gombbal.


A szűrők elnevezése.

2. Mindezek után a mentett szűrő bekerül a “Szűrő csoportokba”, ahol a kért mezőre kattintva meg is jelennek a szűrt, összesített adatok, illetve egyúttal újabb szűrő csoport is előállítható.Mentést követően a beállított szűrő bekerül a szűrő csoportokba.

További hasznos információért látogass el Youtube, illetve Tudástár oldalunkra, kérdés esetén pedig fordulj hozzánk a support@cloudent.hu e-mail címen keresztül.

156 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page