top of page

NEAK kezelési sablonok a gyorsabb kartonozásért

Bátran kijelenthetjük, hogy az orvoslás világa rendkívül sokoldalú, minden páciens és panasz más és más, azonban mindettől függetlenül találkozhatunk a rendelés során gyakrabban előforduló, összetettebb kezelést igénylő helyzetekkel is.


Pontosan ezekre a helyzetekre alkotta meg a Cloudent Fogászati Szoftver csapata a tetszőlegesen előre létrehozható és definiálható kifejezetten NEAK-os rendelőkre tervezett kezelési sablon funkciót, amely bármely páciensnél és pácienskartonban alkalmazható, ezzel lényegesen gyorsítva a kartonozási folyamatot és adminisztrációs időt. Amellett, hogy használatával rengeteg kattintást spórolható a kezelés felvételekor, létrehozása rendkívül egyszerű, különösebb informatikai tudást pedig egyáltalán nem igényel!A NEAK kezelési sablon jellemzői

  • A kezelési sablon egy komplex funkció a Cloudent Fogászati Szoftveren belül, amely segítségével a páciensek kartonjában akár 1 kattintással felvehetőek a rendelőben gyakran előforduló különböző kezeléscsoportok, így villámgyorsan kivitelezhető ezek rögzítése.


  • A pácienskartonban könnyedén adható hozzá a kedvencekhez, így egyből a leggyakrabban használt kezelések táborát erősítheti, ahol rögtön szem előtt van és egyetlen kattintással elérhető!


  • A NEAK kezelési sablon létrehozásának lehetősége már a Cloudent Starter csomagtól mindenki számára elérhető, tartalmuk és a bennük foglalt kezelések sorrendje pedig bármikor módosítható.

Sablon létrehozása a Cloudent Fogászati Szoftverben

Az alábbiakban egy példán keresztül szemléltetjük a sablonok létrehozását és működését a Cloudent fiókban ⚙️:

A Cludenten belül található “Beállítások” - “Árlista & Mezők” - “Kezelési sablonok” - “Új NEAK kezelési sablon” mezőre kattintva létrehozunk egy új sablont, gyakran előforduló 3 csatornás gyökérkezelésre, amely esetünkben a következő 4 kezelésből áll:

🦷 TA006 Intraorális röntgen

🦷 FA019 Injekció

🦷 TA110 Trepanálás 3 csatorna

🦷 TA 107 Gyökértömés 3 csatorna


A Cloudent Fogászati Szoftveren belül néhány kattintással állítható össze a NEAK kezelési sablon.

A sablon létrehozását követően az adott páciensünk kartonjába navigálunk, majd azon belül az “Új NEAK kezelés”-t kiválasztva egy kattintással a kedvencekhez adjuk azt.

A NEAK kezelési sablonokat könnyedén hozzá lehet adni a pácienskartonokhoz.

A kezelés rögzítésekor egyszerűen rákattintunk a “Gyökérkezelés 3 csatorna” sablonra, majd kiválasztjuk a 36-os fogat. A rendszer automatikusan felveszi majd mind a 4 kezelést a 36-os fogra, így ezek után nekünk már csak a módosítások mentésével kell törődnünk.

A sablon a kedvencek mellett fog megjelenni minden pácienskartonon belül.
A sablonra való kattintást követően egy kattintással hozzáadható az aktivitáshoz.

Természetesen egy-egy sablon működését sokféleképpen lehet beállítani, automatizálni. Ezeket mind a “Beállítások” - “Árlista & Mezők” - “Sablonok” menüpontnál tudod megtenni.

TIPP!

Amennyiben a Cloudent Pro csomag felhasználója vagy és a NEAK mellett magánellátást is folytatsz, próbáld ki a magán kezelési sablonokat is!

További technikai útmutatóért nézd meg részletes Tudástár cikkünket, a leírtakkal kapcsolatosan felmerülő kérdés esetén pedig keresd bizalommal Support csapatunkat a support@cloudent.hu e-mail címen, vagy próbáld ki szoftverünket ingyenes próbaidőszakkal.

86 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page