top of page

Hogyan spórolj havi 20 munkaórát? A papíralapú kartonozás helyett digitális megoldás!

Frissítve: 2021. jún. 1.


Hogyan spórolj havi 20 munkaórát? A papíralapú kartonozás helyett digitális orvosi szoftver a megoldás!


A digitalizáció mindannyiunk életében folyamatos, alapvető változásokat hoz. Nincs ez másképp az orvoslás világában sem, ahol pedig kifejezetten érdemes alkalmazkodni ezekhez az újításokhoz.


Ez a bejegyzés rávilágít, hogy miért járunk jól, ha teszünk egy lépést a digitális világ felé, és felhagyunk a papíralapú kartonozással.


Kijelenthetjük, hogy dokumentáció napjaink egyik alappillére.


A papírok, kartonok tárolása valljuk be: sokszor rendkívül helyigényes, rendszerezésük és áttekinthetőségük sokszor nehéz feladat, főleg akkor, ha épp egy hibát szeretnénk visszakeresni majd javítani, vagy legyen szó éppen arról, amikor más írásán kéne kiigazodni, holott abban valószínűleg mind egyetértünk, az idő a legnagyobb kincsünk, főleg munkaidő alatt. Végül, de nem utolsó sorban pedig anyagi és környezetvédelmi szempontból sem elhanyagolható manapság ez a témakör. A többletköltségek és a keletkezett hulladékok is fontos szerephez jutnak.


Mit szólnál, ha végre két páciens érkezése között letudnád a kötelező köröket? :)


Számos rendelőben találkozhatunk azzal az esettel, amikor kezelések között papírra jegyzet készül, de csak rendelés után jut idő annak véglegesítésére. Fontos megjegyezni, hogy ez a művelet akár napi 1 órát is elvehet tőlünk, ami egy hónapban már 20 órát jelent! Erre kínálunk megoldást.


Mi a Cloudent-nél hiszünk abban, hogy a digitális adminisztráció sok-sok időt spórol meg, amit akár sok más hasznos tevékenységre is fordíthatnánk. Szeretnénk megszüntetni a kettős adminisztrációt és levenni a terhet mindenki válláról.


Hogy ez miben nyilvánul meg?


A tornyosuló papírhalmazok helyett egy egységes, letisztult és áttekinthető digitális platformot kínálunk, melyhez nem szükséges haladó informatikai tudás birtokában lenni. Folyamatos fejlesztéseinkkel gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél több elégedett, sikeres élményről kapjunk beszámolót.


Egy olyan megoldást kerestünk, ahol az adatrögzítés többé nem jelent plusz terhet. Általánosságban elmondható, hogy alig pár percet vesz igénybe egy kezelés felvételének levezénylése.


A digitalizáció és ezzel együtt felhő alapú orvosi szoftverünk előnyei közé tartozik, hogy bárhol, bármikor rögzíthetünk, kereshetünk, javíthatunk adatot egy kattintással.


Győződj meg róla te is, spórolj még több időt!

Kellemes kartonozást!


bottom of page