top of page

Leghatékonyabb segítségnyújtás távvezérlés segítségével: AnyDesk letöltése és használata

Frissítve: 2021. jún. 1.

A Cloudent Fogászati Szoftver csapata mindig is arra törekedett, hogy maximálisan kielégítse ügyfelei igényeit és a leghatékonyabb segítséget nyújtsa.


A szoftverek világában a kérdések, visszajelzések problémafelvetések megfelelő bevizsgálása és kezelése kulcsfontosságú.Személyes jelenlét hiányában az internet adta lehetőségekkel élünk és távvezérlés segítségével férünk hozzá ügyfeleink számítógépéhez, így azonnal rálátunk komplexen az esetleges problémára, rögtön orvosolni is tudjuk informatikus jelenléte nélkül és hasznos tanácsokkal látjuk el őket.

Miről is lesz szó pontosan?

Ebben a bejegyzésben egy újabb szoftverről, az AnyDesk-ről szeretnénk ismertetést adni.

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a sokak által használt Teamviewer sajnos már nem működik felhőtlenül, így arra kérnénk, hogy telepítsd a fent említett AnyDesk-et.

Hogyan kell telepíteni?

1. Windows használat esetén az alábbi linkre kattintva indítható a letöltés:

OSX használat esetén pedig a következő linkre kattintva:



2. A letöltés elindítása után a Letöltések mappában szükséges keresni a fájlt, amire duplán kattintva a futtatás a következő lépés.






3. Ezt követően meg is jelenik a használni kívánt felület. „Ez a munkaállomás” felirat alatt található egy 9 jegyű szám, amit kollégáink fognak elkérni a telefonbeszélgetés során, ezt le kell diktálni.

4. Legvégül rá fog kérdezni a program, hogy biztosan elfogadod-e a kapcsolatot. Kattints az „Elfogadás” gombra és ezután sikeresen át is vesszük az irányítást. Természetesen a kapcsolat egyszeri, mindig jóváhagyás szükséges és bármikor megszakítható.



777 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page